Bilder från Juldagen på Piren

Titta å njut ;)

Mår oförskämt bra idag!!

Ojojoj såå dålig jag har varit på å blogga..men har verkligen inte haft tid, har jobbat varje dag va ledig först i går. Jobbade till å me julafton men bara fjuttpasset 6-11 men ändå :P

Igår va det ju JULDAGEN!!
Hämtade upp Therese på jobbet när hon slutade å brummade hem till henne i Norrtälje för å äta middag med tjejerna - det blev oxfile, klyftpotatis, beasååås å sallad å liiite vin. Grymt gott!! I väg till Fröken Nilsson på förfest där vi tog över spotifylistan som spelades ;) Han bara dig å dansa till några få låtar innan det va dags för å ringa taxi igen å bege oss till Piren.

Upp på dansgolvet på engång..i början va det nog bara vi fem tjejer å fem andra men ju mer tiden gick (självklart) så ökades antalet, till sist va det såå jävla trångt så det inte ens gick å dansa! När jag kom hem så hade jag fotavtryck på hela benen såg det ut som, men hade iallafall ett fin på foten - det är nackdelen med å gå ut med ballerina mitt i vintern när alla andra har typ kängor på sig :P
Min kamera är ju trasig så fick fota med Carros kamera men hon jobbar just nu så jag får vänta på bilderna tills i morgon!! Så jag lovar å lägga upp bilder i morgon!

Måste tacka Lollo igen för att du fixade håret å sminkningen som vanligt..blev jätte nöjd med frisyren. Kan du fixa så varje dag ;) Grinade ganska bra idag när jag skulle borsta ut håret, haha!


I morgon blir det till å jobba extra igen..6-12 mespass!!

Nu ska jag fortsätta å dega i soffan ;)

Måndag ska vara Sovmorgon..

Men inte idag, då ringde kl. 05.00. Inte kan man vara ledig någon dag i julveckan!! Jobbade bara 6-12 värsta drömpasset! Nu jobbar vi även i tomtenisseluvor..mycket skönt när man har hängt i mejeriet hela dagen, fryser inte alls lika mycket!

Har haft en sambo hela helgen!! Carro flyttad in här..mycket trevligt förutom att hon dissade mig väldigt bra igår när hon kom hem från jobbet..kan ha nått me å göra att jag inte kom å hämtade henne efter jobbet eller för att jag har sovit på soffan i stället :P

Va på min kusins 30 års fest i lördags - mycket rolig fest!
Å här är hon min vackra kusse!


Lollo va ju självklart här å fixade mitt hår å smink. Tack igen kära du!
Så här såg jag ut..


Victorias secret fashion show kommer ju nu på tv den 30:e men jag har råkat börjat å fuskat..på youtube..Faan youtube!! Men jag kunde inte hålla mig! Men ska ju självklart se den på tv:n ändå :)

Pundargranne..

..vad lyssnar han på för dålig musik?? Inget man kan dansa till iallafall!!

Har fint sällskap hela helgen :) Svårt å gissa vem va?? Klart att det är Caroline Carror Kakkadouuuan Samuelsson! Kul att jag kommer å få sova utan täcke dessa nätter :/ Finns ju en liiiten chans att jag sover på soffan i morgon natt!

Har inte såå mycket mer å säga - har bara jobbat å blev bjuden på middag hemma hos min kära systeryster å christian i dag..det blev tacos. Mycket gott!! Tack igen!

Det gör ont när jag nyser..

...Men tack å lov att näsan inte va kanonblå utan bara ett litet blått streck som jag sminkade över i morse ;) Men öm är den å det dunkar som faan när jag böjer mig framåt, haha! Än så länge har jag inte gjort nått klantigt eller gjort illa mig så får väl klassa denna dag som en bra dag :P

Fick gå hem två timmar tidigare för min JÄTTE SNÄLLA chef idag. Syrran behövde jobba över så vad har man inte moster till? Joo barnvakt så klart. Hämtade lillprinsen i skolan å åkte hem till honom, somnade i soffan i en timme. Grymt skönt! Sen "lagade" vi mat - Kööörv me brööö! Mumma!

Va hem å böt kläder efter jobbet å det kändes som om jag klev in i en bastu när jag öppnade dörren..ähh OJ jag glömde å stänga av extra elementet när jag stack hemifrån 05.40 haha!

Carro försöker å få in mig till Uppsala i morgon, hon fick hem sin nya säng i dag men det fattades tydligen delar så då tycker hon att vi ska åka in å fixa det. Men problemet är bara att det är lååångsidorna till sängen som saknas - å jag har inte så speciellt stor bil. :/

 

Skulle jag skratta eller gråta??

Det blev skratta med några tårar när jag avslutade arbetsdagen med å slå mig själv med två gråbackar rakt över näsan..ONT!! Dagen började inte bättre heller va uppe vid 06.05 för å äta alvedon, har feber :( Tyckte att jag hörde ett konstigt ljud - ahhaaa det är mobilen som ringer..då va det jobbet som ville att jag skulle komma ner tidigare för å jobba frukt å grönt. Så det va bara å inte tänka på febern, hoppa i arbetskläderna å stoppa på sig lite mer alvedon å 20 minuter senare va jag nere på jobbet..REKORD ;)

Nu har jag krypit ner i sängen å hoppas på några fler timmars sömn i natt!

Sov Gott!

Lucia


Som vanligt - Måndag = Sovmorgon! Ända till kl. 11 idag..kändes lite länge men men..
Hoppade in i duschen å undertiden så dök Lollo upp här. Hon hjälpte mig å hämta allt julpynt ifrån källaren. Gillar inte å vara i källaren själv..usch!
Ställde upp granen idag det är ju ändå mindre än två veckor kvar tills julafton men det kändes ändå lite för tidigt! Men nu är det gjort å dom julklappar jag har orkat slagit in dom ligger såå fint där under!


Iväg till syrran å Johan för å ställa in bilen i garaget (å äta middag) så att jag kunde få bort all is men det skulle jag inte ha gjort!!!! För att när vi ska åka till Christians skola går vi ner i garaget å jag blir grymt fascinerad över hur stor vattenpölen under bilen är, kunde det ha varit såå mycket snö/is under bilen..backar sakta ut å rullar bakåt RAKT IN I EN JÄVLA PELARE SOM INTE STOG DÄR FÖRUT!!!! Haha! Boom sa det å jag å syrran hoppad ur bilen för å kolla...Schnyggt det blev!! Lite intryckt bara men det gör inget...eller?? Jaa jag vet att bilen är skitig!



Skrattade jätte mycket åt va jag har gjort å så här glada såg syrran å Johan ut åt det


Sen blev det luciatåg. Jättemysigt å Christian va såå söt som tomtenisse!


Den här veckan innehåller tre dagars jobb å 30 års fest :D

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Igår ringde klockan 07.30 på min lediga Lördag, va hur sur som helst men kom på sen att jag skulle jobba. Bara gå upp å dra på ett leende inte såå svårt när man får komma å gå hem från jobbet nästan när man vill. Jobbade ju med "julbordet" till kunderna..igår va det köttbullar, prinskorvar, revbensspjäll å sånt..gott! Man behöver ju inte vara hungrig när man jobbar. I början va det ganska lugnt han å värma ny mat å hålla allt fullt sen jävlar smällde det till å allt tog nästan slut på en å samma gång men Helena å Johan hjälpte mig grymt mycket så vi fixade det där gallant! Lite över 250 kunder va å smakade inte såå konstigt om det va lite rörigt :/


Sen åkte jag hem för å städa i nästan 2½ timme eller jaa jag drack ju vin å facebookade under tiden också, kan vara därför det tog sån jävla tid! Gick hem till Alexandra för å se hur hon bodde..jättefint! Mötte upp Madde, Syrran å Malin på vägen tillbaka till mig..här skulle det drickas vin! Fast mitt vin smakade R.Ö.V!! Så det fick bli cider. Snackade massa skit å spelade lite våghals. Vi fick även lära oss tyska av Alex som pratade det med oss.. :/ Vid 21.30 så dök Therese upp. 
Skrattade såå mycket å dig älskade Alex som gick å knackade på hos grannen för å fråga efter värktabletter. Synd att jag inte kan lägga upp filmen med dig! Älskade även när du skulle imitera mig. Vad får du allt ifrån??

Fick åka Volvo på kvällen/natten med Stoffe (Nej, jag pratar inte om mitt X) å Masken. Turen började till jätte inne stället Träffen (?) förstår ju varför jag inte är ute i Rimbo men men det va väl trevligt..vid ett så funderade vi på vad vi skulle göra å jag kom på den alldeles utmärkta ideén å åka in till Norrtälje å Piren för å köpa biljetter till Juldagen så det gick dom me på så vi sladdade in dit (tack gud för att jag lever). Sen blev det en sväng till Kårsta. Har aldrig varit där å hade ingen aning om att det låg så jävla mycket hus i skogen å kurvit va det..träffade även på Stoffes volvoraggarkompisar mitt i skogen, haha! Å ena snubben va klädd som jultomte, läskigt!!


Kom hem runt 02.30 å gick å la mig i soffan å sov, Therese sov ju i min säng å ville inte riktigt väcka henne eftersom hon skulle upp å jobba.
Blev jätteglad när hon vaknade idag så jag fick visa vad jag hade inhandlat under natten :)

Va inte allt för pigg där runt 08.30, huvudet värkte, magen knorrade å så mådde jag självklart lite illa!
Therese stack till jobbet å jag gick å la mig i soffan å stirrade på tv:n tills strax innan 11. 11.00 började ju pepparkakshustillverkningen å pepparkaksbaket!! :) Jag å Christian bakade 4 sånna korvar med deg..det blev lite pepparkakor å jag tog me mina pepparkakor till min andra familj - ICA familjen! Hoppas att dom smakar!



Under pepparkaksbaket så får jag ett sms från ett nummer som jag inte har inlagt på telefonen där det bara stog Hej! så jag skrev snällt tillbaka Hej! Vem är du?
Så då va det någon som hade varit å handlat på Ica under lördagen när jag jobbade å som tydligen bor i huset bakom mig som tyckte att vi skulle hitta på nått, typ bio eller mat eller båda..Men har ju inte allt för mycket tid över å vet ju inte vem människan är så det blir nog ett Nej på det! Men lite smickrande (å skrämmande att folk bara skickar mess så där) va det ju..

Det va nog min helg det..

ShoppingArm!

Gårdagen började med att jag kom ur duschen å stog å kollade in i garderoben å kom på att jag inte hade några rena kläder :( å då ringde det lagom på dörren å där utanför stog brevbäraren med ett H&M paket..nöjd jag bliev då!! Kläderna satt ju perfekt också..såå då va det bara å vänta på Carro som jobbade för vi skulle ju till Täby Centrum å shoppa julklappar...skulle inte köpa nått till mig. Bilfärden började ju bra med att jag körde fast i snön utanför Carros föräldrar. Carro slängde ju sig självklart ut ur bilen för bild bevis men HAHA det blev ingen bild :P Så man kan nästan säga att det inte har hänt, eller?? ;)

Hittade massa kuliga julklappar till alla förutom Christian. Han om någon borde det ju vara lätt å köpa julklappar till..men kände mig inte allt för hemma i leksaksaffären! Tur att internet finns så att jag kan shoppa leksaker där :)
Fick till å me shoppingarm efter ett tag pga alla påsar som vägde för mycket..så vi va tvungna å gå å dumpa av lite saker i bilen.

Lite roligt va det när vi kom i på Täby - kilade i väg på toan å Carro stoppar i en femma för att dörren ska gå upp..men på dörrarna så sitter det lappar om att dom inte tog betalt under december - så efter att jag hade varit på toa så upptäcker Carro lappen å så upptäcker hon att femman har kommit ut igen å så kommer det ut en till..bara å titta på dom andra dörrarna, ååå joo visst hittar hon fler femmor. SKÖNT att det inte bara va vi som va såå jävla dumma å stoppade i pengar fast det va gratis, HAHA!

Vi såg även Emil på 3 när vi kom in å sen va han borta senare på dagen...HAHA!

Råkade ju gå in på H&M å hittade ju saker till mig

Ett sånt nattlinne fick det bli fast svart å trosor till det...Gissa vad jag har på mig nu ;)

Å sen råkade jag ju gå in på Gina Tricot också ;) Där hittade jag det här




Carro va ju självklart JÄTTE hungrig när vi kom in till Täby så det fick bli Donken för hennes del
Sötnos :)

Hittade en jättefin Barbapapafigur på Åhlens också :) Nej den köpte jag inte.


Sen blev det hembakad pizza hos mig!

Nu ligger jag i soffan å väntar på IDOLresultatet..spännande.. Åhh Varför blir det reklam??

Ahh jaa..då kan vi pratar killar..eller kille!! Hmm vet inte vad jag ska säga men nu ligger korten hos DIG!!


Heeej!

Vart med min lilla älskling!

Å så va det underbara lediga Måndag igen :)
Sov eller jaa låg i sängen till klockan va 14 sen åkte jag å hämtade min lilla älskling i skolan. Har inte varit med honom på evigheter!
Åkte ner till affären å köpte lite fika - blev pepparkaksdammsugare å julmust.
Åt även middag med honom å Systeryster, mycket trevligt. Sa att jag ska börja å åka dit en gång i veckan å äta middag med dom för att det va så trevligt å äta med någon.

Pratade även julklappsshopping..hur jag ska hinna å köpa allt eftersom jag kommer å jobba massor så då kom vi på att hon som slutar tidigt dagen innan julafton å ska ut å shoppa ska ta mitt kort å shoppa åt mig om jag har missat nåt..TACK!
Men jag å Carro beger ju oss till Täby Centrum på torsdag..vet nog vad jag ska köpa till alla!
Har även bestämt att vi ska fira nyår hos Izabela, Mats å barnen i år
igen - Mycket trevligt!!

Chefen ringde idag å frågade om jag kunde jobba extra i helgen så jag ställer upp å gör det har ju ändå semester min nästa jobbhelg. 

Mosters "lilla" älskling!


Syster som inte ville vara med på bild :)


Å Katten :P

Nu tar jag helg!

För exakt två år sen idag så vaknade jag upp på ett ruttet hotell i en rutten del av Bangkok efter sex timmars sömn å en väääldigt lång resa dit (Arlanda-Zurich-Singapore-Chang Mai-Bangkok). Å där började min resa med någon sjukdom efter maten jag hade ätit på natten. Men god va den ;) Sen va det en väääligt lång månad i Thailand å magen vägrade å bli bra. Nu två år senare så funkar magen riktigt bra men har lite svårt å äta mat. TVÅ ÅR!!

Har jobbat hela helgen tre dagar i rad till 21.30 fast idag så slutade jag egentligen kl. 18 men Sofia vill åka hem tidigare så då ställde jag upp..


På lunchen igår så va jag å Carro ute å gled lite, hennes föräldar är i Thailand å hon är kattvakt så vi åkte dit för å ge dom små liven lite mat


 

Nää vi vet det är inga andra än vi som förstår våran tråkiga humor ;) men vi har kul ändå!!


Träffade även på Lollo som visade upp sin OnePiece..haha!!


Nu blir det Kanal5 å play för å se dagens avsnitt av Gossip Girl :D

Hörs!

Usch!

Läste på aftonbladet om att ca 340000 svenska barn lever i fattigdom, blev verkligen ledsen när jag läste artikeln.. barn som inte får någon julmat, julgran eller julklappar. Inte ens kan följa me på skolutflykter för att man inte har råd å betala avgiften eller för att man inte har råd å köpa matsäck. Å så stog det nått om barn vars föräldrar som inte har råd med glasögon fast dom har dålig syn så att dom inte kan me skolan för det!
Då fanns ju tydligen Majblomman (hade ingen aning om att dom bekämpade barnfattigdom)

Jag skulle lätt vilja köpa julmaten, julgranen eller julklapparna till något barn som inte kommer å få det! Eller hjälpa det stackars barnet som inte får följa me på skolutflykten.. :( Det är inte deras fel att deras föräldrar inte har några pengar!
Men nu vet jag inget barn som behöver hjälp å därför har jag faktiskt skänkt pengar till majblomman!! Jaa jag vet att det finns många organisationer som vill ha gåvor men nu kanske jag har hjälpt en familj, ett barn å få fira jul! Tänk om min underbara systerson va ett av dom barnen som inte fick fira jul..aldrig! Julen är för barnen å därför hjälper jag till!! 

Här kan du skänka pengar http://www.majblomman.se/
Här är artikeln från aftonbladet http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article8215424.ab

Oops i did it again ;)

Surfade in på H&Ms hemsida så klart - å hittade två klänningar, som jag klickade hem

Den svarta ville jag ha i rött men den va slut, tänkte att den skulle jag ha på mig på julafton den andra får nog bli till 30års festen, någon som vill köra hem mig då?? Från Sollentuna ;)

Igår somnade jag i soffan runt 18-18.30 å vaknade upp kl. 01.30. Gick halvsovande in i sängen å sov alldeles för länge i morse. Men mår verkligen inte bra..varför kan jag inte bara ta å bli sjuk på riktigt än å bara gå å må halvdåligt hela tiden?!!?

Igår fick jag ett väldigt fint pepparkakshjärta :) Gissa av vem??

Carro så klart! Tack så mycket! Men jag glömde å ta hem det :/

Fick även ett par tur strumpor från ATG - HarryBoy

Heta va?? Eller inte!!


I morgon börjar lååånghelgen för min del..brukar inte vara några problem men just nu känner jag bara Bläää!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!