70-talet va inte såå illa som jag trodde!!

Helt okej spinningpass med 70-tals musik, lite Cotton fields, Ring Ring, Jaa jag kände igen dom flesta. Är glad att det inte alltid är sån musik..gillar den musiken som körs i vanliga fall!!
Att inte äta å dricka nått under helgen är inget å rekommendera å sen träna!! Shit så tungt det va!

Imorgon ska jag jobba mellan 10.15-12.00 Yeah! Är ju världens bästa vän så jag ställer upp å jobbar in lite tid åt Kakkan så att hon kan följa med till IKEA! Annars hade det nog blivit så att vi får sitta kvar på jobbet å vänta på henne!!
Det som ska köpas på ikea är - bestick å glas!! Får se vad jag kommer ut me, haha, kan tänka mig att det blir liiite mer!!
Imorgon ska även tiden tas mellan Rimbo å Uppsala, håll er undan runt 12 snåret, här kommer det å gå undan ;)

Kan vara så att ICA-tjejerna har en fikadejt på IKEA i morgon också..det skulle vara lite kul om han satt där runt 13.30 men vi va väl inte allt för seriösa när han la fram förslaget!! Han jag pratar om är den trevligaste chaffören som kommer till jobbet, Arlamannen!!
Kan inte sluta å lyssna på denna underbara låt!!

 

Vindögd

Vaknade av att någon ringde å väckte mig i morse. Jag ska inte nämna nått namn, CAROLINE SAMUELSSON!!! :P Men det är lugnt för min kära mor tyckte tydligen att det va okej å skicka ett mess vid samma tid :/ Låg å drog mig ett tag å försökte lura i väg Carro till vinkrutan på Ullared men hon hängde tydligen hellre i korvkön där hon tryckte i sig två korvar!! Hon såg varken Morgan eller Ola-Conny..lite dåligt att ingen av dom jobbade...

Iväg vid 12 till min kära systerson som skulle ha Halloweenfest..å där va jag i åtta timmar, lite trött efter det!
Det blev tre pumpor som vi fixade till, dekoration å godisbak. Glömde ju självklart kvar kameran hos dom så jag får lägga in bilder sen..jag va iallafall Djävulen, Syrran va Vita Damen å Christian hade Screamdräkten på sig!

Här är två bilder ifrån mobilen :D
Avhuggna fingrar å tår, mumma!!

I morgon är det 70-tals spinning, 75 minuter, Yeah! Inte allt för förtjust i att det ska vara 70-tals musik, men syrran guidade mig igenom 70-talet å vi hittade vissa låtar som va helt okej. Hoppas bara att dom väljer några bra å att dom är upp-poppade till tusen :P

Krypa ner i sängen å kolla på någon film å hoppas på att denna natt blir bättre än den som va!
Kan ju även hoppas på något mysigt telefonsamtal!!! *pikar någon*

HallonlakritsdöskalleFerrariSmörgåstårta..det du..

..Det va min middag nu efter jobbet :D
Min kära vän/arbetskamrat Kakkan hade fixat en specialare åt mig, åhh så nöjd jag blev!!
TACK SÅ MYCKET KÄRA DU!!

Kakkan ska åka till Ullared i natt å jag gav henne femhundra kronor så ska hon få köpa vad hon vill för dom till mig, fast jag har ett litet önskemål. Jag vill ha ett par I LOVE Morgon trosor, haha!! Men sen får hon köpa VAD hon vill!! Det kan bli riktigt spännande!

Åkte upp till Mami å hämtade pumporna (som jag har odlat själv), som vi ska ha imorgon till Christians halloweenfest. Va även å köpte djävulshorn å vampyrtänder med blod..får se vem jag ska klä ut mig till i morgon, den andra får syrran vara. Ska skrämma skiten ur ungarna ;) Nää skoja bara, jag är ju världens bästa moster!!


Nu har jag ledig helg - löningshelg, brukar aldrig få vara ledig då! Så jag är superglad!! Men stängde ju självklart idag, så det blir soffan för mig ikväll!!


Förlåt mig Tomten..

...För jag har fuskat!!
Kunde inte hålla mig..brukar ha som regel att man inte får dricka julmust eller äta typ pepparkakor å sånt innan första advent eller till julbord! Men när varorna kom idag å jag såg julmusten så kände jag bara - JAG MÅSTE HAAA!!
Men känner att det gör nog inget, har ganska mycket å ta igen eftersom jag inte åt eller drack nått "julig" förra året!!

Dance in the dark..


..Det hoppas jag ju att vi kommer å göra för jag följer väl me på årets julbord då, eftersom ni tjatar ;) haha! Såå då bjuder jag här med in all ICA Rimbos personal på förbus hemma hos mig :D
Precis en månad kvar!! Ahhhh vad ska man ha på sig :P haha skoja bara!!


Tung dag på jobbet idag igen men gick ju hela dagen å intalade mig själv att det är ju inte såå farligt är ju ändå ledig i morgon..tills min kära vän Carro kommer på att jag nog jobbar i morgon - springer bort till schemat för å se om hon har rätt! Å tamefaan så hade hon det..tur att det bara va några timmar kvar på dagen, för sen va den ju förstörd!!!!!! Tack!!
Har ju iallafall sovmorgon i morgon, får sova till kl. 12 (om jag kan, vaknar säkert kl. 6-7 ändå!!)


Har legat på pillat på bloggen så nu ser den typ ut som jag vill. Fattade noll innan jag började men googlade fram lite å sen så hänge även jag me ;)


Om någon har missat så är det här min underbara vän Caroline även kallad - Carro, Kakkan, Cookie, Fjäääder, HeeejSaHästen jaa kärt barn har många namn ;)


Höstpung va ju dagens nya ord

Tröttmössa delux - det är jag idag..det är grymt å gå upp kl. 5 när det är såå mörkt ute!! Men kom upp ur sängen till sist  ;)

Råkade komma på att jag behöver nya bestik idag när jag å Therese jobbade, så då blev det bokning av besök på IKEA på måndag..ska skriva en inköpslista så att jag har några pengar kvar när jag kommer ut, haha!! Vet ju hur jag är...!


Så här kan det gå när jag å Lollojävel är ute å leker...Nu blir det nya Beck filmen - Levande begravd å sen blir det sängen å klockan ringer kl. 5 i morgon igen, då blir det till å jobba FruktÅGrönt så kineskläderna är framplockade ;)


Tack Systeryster för middagen idag!

En klapp på axeln...

Såå nu va måndagens spinningpass över. Idag är det ju "bara" bas pass men faan så tungt det är!!
Tycker syrran är super duktig som kämpar på fast hennes knä är helt cp! Go sis!
Idag va det även fullt på spinningen, det har det inte varit dom senaste gångerna jag har varit där så nu blir det till å boka i tid..för här ska det kämpas för GOTLAND 2011!! Haha eller vad säger du Kakkan?? ;)

Men har iallafall kommit på att jag behöver nog en karl ändå..en som har maten klar när jag kommer hem från spinnigen. Det skulle vara jätte praktiskt!

Gled in med Lollo till Norrtälje idag å passade på å smita in på H&M å Åhlens..skulle bara ha en mascara men såg en jätte fin kofta som jag bara va tvungen å köpa

Den är ju snyggare i verkligheten..(bilden är tagen från hm.se)
Det blev även två par örhängen, en fläta å en halsduk, bra jobbat (klappar mig själv på axeln)!

Sniffade på massa parfymer å en jag ska köpa är Britney Spears nya Radiance..har du inte luktat på den - GÖR DET!!

På lördag har jag å syrran iallafall bestämt att vi ska ha Halloweenparty för Christian å hans vänner..någon som har nå bra tips på "läskiga" lekar, mat eller nått annat kul??

Lite bilder från igår...

Tack Lollo det är alltid lika kul!!

Sovmorgon!

Idag tog jag mig en välbehövlig sovmorgon efter en håård jobb helg!
Fotade lite med Lollojävel igår, lika kul som vanligt! Får se bilderna idag. :)


Va ju på spinningen igår å jag trodde att jag skulle döö när hon drog igång sista låten som va på 6,5 minuter (!) men jag kämpade å fixade det galant!! Bara å köra i kväll igen..

Nu ska jag hoppa upp ur sängen å se vad dagen har å erbjuda!!

Välkommen till min nya blogg!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!