Magnetkameraröntgen

I en sån här har jag legat i idag :/

Uppe med tuppen idag för å åka till Danderyds sjukhus å göra magnetkameraröntgen på tunntarmen. Självklart så vaknar jag VRÅL hungrig å törstig men jag fick ju självklart varken äta eller dricka. När jag väl kom fram till Danderyd så ska jag dricka 12 dl med kontrastvätska :/ SKOJAR DOM MED MIG ELLER?? Fick bara i mig hälften..hur tror dom att någon som har haft svårt å dricka i över två år ska kunna hälla i sig den mängden på 30 minuter?? Mamma sa "om det va vin, då jävlar hade du fått ner det snabbt" - men det är ju en annan sak, det smakar ju iallafall gott ;) Sköterskorna klagade lite på att jag inte hade druckit så mycket men HALLÅ?? magen stog ju rakt ut när jag la mig ner å dom märkte nog hur fullsprängd den va när dom skulle börja lägga på saker på magen å spänna fast lite grejer...jag höll på å kräääkas!! :p
Undersökningen skulle ta 45 minuter så det va ju bara å göra som dom sa - Andas in - Andas ut - Andas in - HÅLL ANDAN! Ähhh joorå det gick bra men sen när dom sprutade in kontrastvätska i armen så började jag att må jätte illa, va några sekunder från att trycka på nödstopp!!! När sköterskan frågade om allt gick bra och jag skulle berätta att jag mådde så illa så hörde hon inte vad jag sa :/ Fick ligga kvar! Till sist gick det över å antar att dom såg bra fast jag hade druckit sååå lite vätska :p Det är ju inte så att jag inte drack för att jag inte vill, det är ju jag som har terroriserat läkarna för att jag vill bli helt bra någongång!!

Bio

Tog med mig syrran å familj på bio idag..har ju inte sett Baksmällan 2 så den fick det bli. Kunde ju inte bara ligga hemma första semesterdagen ;)
Å hur snygg är inte Bradley Cooper?? Ögongodis!!
           

Fade Into Darkness

Vem annars än AVICII?? :) Som vanligt - Lyssna å njut

När ska jag lära mig?

Att tvätta av mig sminket innan jag går å lägger mig i sängen?
Samma visa nästan varje dag..ögonen svider eftersom jag får smink i dom :(

06.10

Det är så skönt när man vaknar tidigt på morgonen, idag va det 06.10, kollar på klockan för att se hur länge det är kvar innan den ringer och då inse att just det, det är ju semester. Vänder mig om å och somnar om på en sekund :)

N N N

Nystädat, Nybäddat å Nyduschad, finns det något bättre än å krypa ner i sängen så??
Det gjorde jag för några timmar sen så nu har jag tittat på två filmer - The Black Heart och En Blomma I Afrikas Öken. Två mycket bra filmer som ni borde se om ni inte redan har gjort det!!

Nu är det dags för mig å sova och i morgon blir det Råsunda å leka gnagare igen ;)

Livrädd!!

Shit vad rädd jag blev i natt när jag vaknade av att det dundrade till som faaaaaan! Mysigt med åskoväder - INTE!! Å saken blir ju inte bättre av att vi bor precis vid sjön att att huset står på berg, det skakade till riktigt rejält en gång! :/ Livrädd är verkligen rätt ord! Stängde av mobilen, drog täcket över huvudet så att jag slapp å se blixten som blixtrade som om det va en nattklubb utanför fönstret...

Mådde ju ännu mer dåligt i dag när jag vaknade men tog mig ändå ner till affären å köpte middag för i kväll. Passade på att hälsa på hos syrran å Johan, tog mig ett glas vatten å började känna att jag mådde bättre av det. Tog två stora glas till som gick i väldigt fort och nu mår jag rätt hyffsat. Nu när jag tänker efter så har jag säkert haft vätskebrist efter onsdagens utgång..smart jag är va?? ;)


Å vad faan händer i Norge?? Sjuka jävla människor det finns!! Lider med hela Norge idag!

SEMESTER!!

WOOOHOOOO!!!! ÄNTLIGEN SEMESTER!! :)

Men dagen har varit helt jävla värdelös!
Det börjar med att när jag vaknar så har jag sjukt ont under armarna..har typ säkert inflammerade hårsäckar, tre under varje arm :/ Det återstår å se vad det blir av det.
Sen kommer jag till jobbet å nästan inga har sjukat sig under dom här tre veckorna när dom andra har haft semester men joooorååå självklart idag.. hittar till sist en som kan komma in å jobba! Tack för det!
Sen så muppar sig vågen i charken så att jag å Therese får flytta in frukt vågen dit..sen är det bara att lägga in alla nummer MANUELLT in i den nya vågen..jooooråååå det tog sin lilla tid..jag han å gå hem innan vi blev klara å hoppas att Therese han klart med det innan hon gick hem :/ Kanske inte låter som en allt för jobbig dag men det har varit riktigt tungt. Å det blev ju inte bättre att jag typ fortfarande är bakis sen i onsdags, har gått å mått jätte illa till å från under dagen!! :(

Nu är jag iallafall hemma å har hyrt med mig två filmer som får roa mig i kväll.

Åhh måste bara berätta vad jag fick till middag idag när jag kom hem ifrån jobbet - Potatisgratäng, grillade fläskkotletter, sallad, beasås och nyplockade smörstekta KANTARELLER!! :) Mumma!

Hejpåer!

Onsdagsklubben

Shit vad trött jag är!
I tisdags efter jobbet så for jag hem å hämtade kläder, brummade ner till Rimbo igen för att utomhus bubbla och dricka vin med Madde å Eve! Det skulle inte bli så sent men det blev det ju självklart. Skulle ju bara upp kl. 5 på morgonen å jobba men sånt tänker man inte på när man har trevligt! Kom i sängen runt 00.45. Så det blev ju några timmars sömn ändå ;)

Onsdagen bjöds ju på onsdagsklubben för mig å Madde så klart!
Innan utgång så blev det grillning hos syster och Johan. Mycket trevligt och gott!
Hade hur kul som helt när vi va ute på Piren, det va riktigt bra med folk ute för att vara en onsdag å DJ:n ska vi inte prata om! Hur guld som helst - med lite hjälp från syrran! Faan vad jag älskar att dansa till Avicii å Levels :)
Sov kvar i Norrtälje å Madde min ängel kom å hämtade mig i morse :) Brummade hem å störtdykte ner i sängen å sov vidare tills klockan va 17 :/ Och är fortfarande enormt trött! Men tur är väl det för i morgon är det ju jobb igen - SISTA dagen innan semestern!! De ni :D


Måååndag

Vaknade kl. 07.20 när min underbara syster å hennes familj rullade hem ifrån kryssningen. Bara upp å hoppa, iväg å lämna blodprover :/ Hatar verkligen när dom ska sticka en i armen å måste säga till att dom inte får säga när dom sticker mig, drar bort armen om jag vet när det ska hända :/ Men nu är det gjort!!

Sedan hem hit å dök ner i sängen på engång..sov till 13.30!! Inte bra! Jag som skulle träffa Jessica å Theodor, får bli en annan dag.

Me and my BFF!

Snart såå

Äntligen va denna jobb helg över å ENDAST tre arbetsdagar kvar nästa vecka!

Sen börjar det roliga, så här ser planerna ut för tillfället

23/7 Utgång med Jessica i Stockholm
29/7 Blues & Rockfestivalen i Norrtälje
30/7 Jossans inflyttningsfest - utgång Norrtälje
6/8 Födelsedagsfirande för mig
8/8 Tååårta
12/8 Eric Amarillo på Piren - Kan bli kul :)
19/8 Kryssning - Cinderella - Adrian Lux houseparty :D

Finns några helgdagar kvar som inte är uppbokade, kan vara bra det me ;)

Älskar Regn!

Att vakna av att regnet slår mot taket måste nog vara det bästa som finns!! Joo iallafall när det är långjobbhelg för mig ;) Det är såå värdelöst att jobba när alla andra är lediga å solen skiner och alla pratar om allt kul dom ska göra! Så nästa helg får det gärna vara fin väder :D Eller jaa dom fem kommande helgerna vill jag ha fint väder!!

            

Frullen!

                 

Morgonens frukost som jag bestämt skulle äta på studsmattan eftersom det va soool ute..men efter att ha suttit i solen å ätit klart så kastade jag av mig kläderna för att sola, hur många jävla moln tror ni inte att det bara dyker upp på himlen då?? Massor så klart! Men tänkte att dom försvinner nog snart, så jag ligger kvar. Börjar å frysa så slänger på mig kläderna igen - då jääävlar flög molnen förbi jätte snabbt å solen började å värma igen..så höll jag på ett tag tills jag fick nog å åkte ner till Rimbo för att köpa hårfärg. Så nu ska jag färga håret!! Later!

Avicii!!



Såå enormt bra!!
Igår när jag åkte hem ifrån jobbet så kom denna låt på radion, vilken jävla rysning jag fick å håret bara reste sig på armarna å i nacken! Summerburst minnen till max! Någon som fattar hur jävla bra han är eller?? ;)

Usch å fy å blääää

Gud så trött jag är! Har slitit som ett djur idag. Men har även skrattat massor åt (med) min chef när vi hade knäckebröd över hela lastbilen, kajen å inne på vårat lager :p Han tyckte inte att det va lika kul som mig.

Nu ligger jag i sängen efter en god middag som min mor har lagat åt mig - potatismos och varmkorv.

Klockan är ställd på 04.50 och jag kan lova att jag kommer att somna riktigt fort. Fast först måste jag måla naglarna ;)


Puss & Sov gott!

Mosters älskling!

Har hängt med Christian i typ tre timmar. Vi har spelat fotboll - jag slapp å stå i mål eftersom jag inte kan rädda med den högra opererade handen.


Skönt att solen inte är framme

För då kan jag ligga kvar i sängen utan att ha dåligt samvete ;) För måndagar är ju ledigt från jobbet å dagen då jag inte vill kliva upp ur sängen, kurera mig från helgens bravader! 

Nu har jag iofs bara åtta abetsdagar kvar på två veckor, så jag ska inte klaga.

Dj Intro är bättre än lördagens Dj!!

Det känns att jag inte är 18 år längre..sjukt slut efter den här veckan. Men kul har jag haft ;)
Självklart körde vi vin i onsdags hemma hos Madeleine, fick besök av Eken å Syrran då. Ingen utgång men det räckte bra ändå. Jobbade hela torsdagen i världens hetta, lossade av burar å massa pall ifrån lastbilen i 1½ timme å kan lova att det behövdes ingen mer träning den dagen. Borde inte vara tillåtet å jobba i så varma kläder som vi har på oss. Låt oss få ha shorts eller byxkjol eller nått somrigt!

Fredagen blev det vin hos Madde igen å denna gång fick vi besök av Jonny å Eken, Therese kom upp en liten snabbis. Åkte moppe med Jonny till träffen å va helt säker på att vi skulle ramla i kurvorna, galet läskigt! Kvällen/natten slutade med lite öl med Alexandra å hennes kille på hans balkong...jätte kul å träffa henne igen. Rullade upp för trapporna strax efter 03.00 å gick tydligen å la mig i soffan å sov å lät Madde få sängen för sig själv. Vaknade alldeles för tidigt på lördagsmorgonen å hade ingen ro i kroppen för å somna om.
Gled runt lite i Rimbo med Madde under dagen å tog till å me årets första dopp i sjön. Tog evigheter för oss å komma i, elak som jag är så skvätte jag ner Madde å slängde mig sedan i vattnet, moahahaha!

På kvällen så blev det grillning hemma hos Annica, mycket trevligt å god mat! Sen körde vi Piren för hela slanten - Woop woop! Dj:n va inte den bästa inte :/ är det inte lite så att man som dj inte får spela samma låt flera gånger på en kväll?? Snubben körde ju i tre timmar bara å ändå närmare tre så verkade han köra om första skivan :P Å VARFÖR kör man Leila K å electric?? Surt!

Tack till Stoffe å Eken som körde in/hämtade oss!! Å tack kära Madde min lilla fiskpinne för allt! <

Nu ligger jag "hemma" i sängen å har hyrt två filmer som ska få roa mig idag, Morning Glory och Svinalängorna. Hoppas att dom är bra!

Puss å kram!

Adrian Lux!!!

Kryssning med Adrian Lux är nu bokad = Jag super glad :D

Wooop!!

Funderingar

Fick trevligt sällskap i dag på lunchen av Madeleine å min systeryster! Det är inte varje dag :)

Satt å funderade på vad jag kan göra för kul när jag fyller år..förra året va det ju sexparty så vad ska jag göra i år? Några förslag?

Jorå jag är kvar!

Men har inte tid å vara här inne så mycket å blogga på mobilen glömmer jag helt bort :/

Idag har jag iallafall varit med Madeleine, inget ovanligt jag vet ;) Vi åkte in till Norrtälje för att köpa biljetter till Blues&Rock festivalen helgen V.30  - Ska bara gå på fredagen då blir det Kalle Baah å Shotgun Crackers, kan bli trevligt..kan ju inte gå på lördagen för då är det inflyttningsfest hos Jossan :)
Blev lite mer än bara biljetter, kom hem med tre klänningar, en mascara, tre nagellack å några hårnålar :)
Så nu får det faan bli sol å varmt igen tills på onsdag då det är onsdagsklubben som gäller igen, det tråkiga är att jag jobbar på torsdag :(

Har jobbat hela helgen så har inte gjort så mycket, har varit fyllechaffis åt Johan å hans kompisar, träffat Jessica å hennes söta Theodor. Theodor pratar norska å det är såå sött!!

Så är det någon som ska ut i Norrtälje nu på onsdag då??
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!