AVICII <3

HAN KOMMER HEM TILL SVERIGE Å SPELAR!!!!!!!!!!! Fattar ni lyckan eller? 3 Mars i Globen! Bljetterna släpps nu på måndag den 7:e November kl. 9 på Ticnet!LYCKA!! <3

Igår va det äntligen dags..

Åkte in till Stockholm å Maddes jobb tidigare, satt oss på Puben på Gullmarsplan å drack lite innan konserten.
Att sedan stå precis vid högtalaren kanske inte va det smartaste ;) det märktes väldigt bra i natt när jag skulle sova..haha!
Filmer från min mobil :)


Frukost

Med Louise :)

Within Temptation

Nu på torsdag är det dags att se Within Temptation live på Fryshuset, som jag har längtat :)
Någon mer som ska dit??Frukost i sängen

Fil å flingor med en macka! På tv:n är det disneydags med timon å pumba :)

Hur snygg är du??

Så här snygg är jag när jag duschar ;)


Fäääärdig


Nu bär det iväg till Therese å Jonny för grillning :) Later

22:29

Har shoppat två klänningar på Nelly.se precis! En ska jag ha på mig på Rimbo-galan å den andra på julbordet! Köpte även en sån där bh som man bara trycker mot brösten, hoppas att den funkar!

Nu är det dags att sova! Upp å jobba i morgon :/

Puss

One Last Ride


Alltså denna spelades ju på Summerburst när jag va där..hade jag bara hört den då så hade jag fallit för den lika fort som jag gjorde nu första gången jag hörde den! <3

Taco ostfyllda hamburgare med knaperstekt bacon

Ladies Night

Hade skit kul igår på Globen! Det va första gången jag va där men absolut inte den sista. Höjdpunkten va ju lätt att Brolle va till baka på scenen - å det märktes att han va glad :) Skrek ut att han hade blivit pappa!
Syrran har ju inte vetat vad vi skulle göra men i går morse så gissade hon rätt å hon hörde att jag ljög när jag försökte å säga att vi inte skulle gå på det.
Det va förfest på Annexet, Jag å syrran körde Singstar - Främling. JAG VANN ;) Inte alla dagar man får stå i Annexet å sjunga :p

Haha!!Snygg bil...eller inte?!?!!!

JULEN ÄR HÄR!!

På IKEA iallafall ;) Mysigt!

...

Skrivtorka!! Å så har jag haft fullt upp hela tiden. Jobb å åter jobb, kalas i massor, bilturer fram å tillbaka!! Men ska försöka å skärpa mig ;) Just nu sitter jag i soffan å kollar på resor. Kanarieöarna i vår kanske. Tänkte börja lite smått å resa igen. Det har ju gått snart tre år sen jag åt den där jävla hamburgaren i Bangkok :/ Å resan hit, att sitta å titta på resor, har varit lååång. Hade någon frågat mig för ett år sen så skulle svaret på frågan om jag ska ut å resa igen varit NEJ!! Men man glömmer fort å Thailand blir det aldrig igen! Kan nog mer om magen än dom flesta läkarna just nu känns det som! Svensk sjukvård S U G E R! Måste ta tummen ur arslet å hämta min resväska i Norrtälje innan jag glömmer det. Kan ju tycka att har man lånat något så lämnar man tillbaka det..eller? Bjuder på en bild ;)

0 kr

Igår va det utgång med tjejerna :) det blev Club Salt där Playboys spelade. Kändes som om halva Rimbo va där å festade. Jag som alltid bränner tusentals kronor när jag är ute gjorde inte av med en endaste krona :p Det kom två killar å satt sig vid vårat bord å dom bjöd på skumpa hela kvällen, det tackar man ju inte nej till! Haha! Det va ju inte lika roligt i morse när jag vaknade å skulle vara barnvakt. Men det har gått bra, han är ju så stor så han klarar sig själv. Vi har iallafall varit på Caydens 3 års kalas!! Underbart att jag kunde vara med denna gång annars så brukar jag alltid jobba när det händer något...nu ligger vi i soffan å slöar framför tv:n :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!