Inget kan slå den här sommarkvällen!!

Men snaaaaaart är det lördag å då jäääävlar är det dags att se honom igen! :)
Är så sjuuukt taggad redan nu!

Lööööördag

Om en vecka står jag i Globen å kan tänka mig att jag är på superbra humör å troligtvis den lyckligaste tjejen som finns att vara ;) Vad är bättre än bra musik - H Ö G T - massa av liksinnade människor (snygga killar), måste väl nämna alkoholen också :p
För om en vecka är det äntligen dags för Avicii å inta Globen :D

Panik man får när man slog upp Facebook på mobilen i morse runt 05.00 å ser att man har fått ett meddelande från bästis att dom har blivit rånade nere i Thailand :/ Vad är det jag har sagt? Joo Thailand är inget trevligt land! När ska folk lära sig?? Det verkade som om det hade gått bra ändå men nu längtade hon hem!

Medans tjejerna ska ut å klubba i kväll så ligger jag redan i sängen och ska titta på film! Tycket faan att jag alltid åker på att jobba löningshelger :/ Jag vill också gå ut då! Men pallar inte att vara bakis på jobbet, inte riktigt min grej!

Har funderingar på att åka till Enköping i morgon efter jobbet, skulle vara underbart att träffa släkten där igen. Det går för lång tid mellan gångerna!!



Nu går jag å dööör ;)

Tisdag

Dagen har spendrats med Malin å lill prinsen som fick för sig att spy ner mig nästan på engång när han va hos mig :/

Har ringt till ortopedmottagningen så en operation för vänsterhanden blir nog snart. Vill verkligen inte vara borta från jobbet just nu men pallar inte att jag inte får sova nått om nätterna, så att vara borta i fyra veckor känns bättre än att alltid gå å vara supertrött!! Lär ändå hänga på jobbet en del om jag känner mig själv :p

Idag när jag stog ute å rökte på balkongen så hörde jag hur snön rasade ner från hustaket, å gissa vart det hamnade?!? På min bil så klart :/ Som tur va så blev det inget på bilen så jag hade jävligt tur! Ringde roslagsbostäder för att försöka få dom å byta parkeringar, så att mina parkeringar blir besöksparkeringar å jag tar besöksparkeringen! Vilket hon jag pratade med tyckte va en väldigt bra ide! Kan ju hoppas på att det blir så, orka hålla på så här varje vinter, INTE! Inte för att jag har tänkt å bo kvar här hela livet men ändå.

Har äntligen slutat å hacka tänderna å har fått upp värmen under täcket så nu blir det till å sova!

God natt!

OMG!!

Drog av värsta vrålet i morse när Johnny läste Aftonbladet på frukosten! Snodde tidningen eftersom jag inte trodde att det va sant det jag såg i ögonvrån, men JOOORÅ!! HAN KOMMER TILL SUMMERBURST!!!!!!!

För att hitta kärleken måste man riskera att bli sårad!
Är jag redo för det?

Sjukt besviken!!

Rallytävlingen i morgon är inställd! VARFÖR? Jag som ville åka som faaaan! Men förhoppningsvis kommer det fler chanser!

:D

Småbakis å jobba

Telefonen ringde några minuter i 8 i morse å det va jobbet :/ Blev till å rycka in å jobba i charken. Inte riktigt min avdelning. Men plockade mest varor, men böt Helena på frukost å sålde blåmusslor, salami å ostar. Sjukt nöjd ändå. Inte kul å fastna där en lördag, när man inte kan nått om grejerna man ska sälja men lär ju mig mer å mer!
Jobbade bara till 14.00 vilket va skönt eftersom det blev en del vin igår. Hem å la mig å sov i 1,5 timmar.

Nu har jag lagat middag, vilket inte har hänt på evigheter. Fick bli pommes, kött, bea, grönsaker, feta å cola idag.

Huvudet värker som faaaan just nu å har inga huvudvärkstabletter :(

Blir en soffkväll i kväll - Vilket kan behövas det me :D

Later!

VIN

Gör mig glad :)

Summerburst

Sitter hos syrran å dricker vin! Har äntligen slutat å jobbat :)
Pratar om summerburst å skulle ju sååå gärna vilja veta vem detta är!!! Galet mycket! Som vanligt är mitt minne bra men KORT! ;)

God natt

Alla hjärtans dag

Har spenderats med liiiiten älskling! <3

En gång i Phuket

Då har jag jobbat klart för denna helg. Det är ju ändå ganska skönt å jobba helg så att man slipper att vara ute å festa hela tiden! Kommer ju ihåg ALLT jag har gjort denna helg. Det kan jag ju säga att jag inte gör om förra helgen ;)

Har i allafall varit på bio med Therese å vi såg "En gång i Phuket". Den va riktigt bra :)

I morgon är det ombyggnation som gäller på jobbet. Känner mig lite stressad över det eftersom jag inte har skissat ner allt utan tror att jag har allt "klart" i huvudet :/ Får hoppas att jag har tänkt rätt bara ;)

Nu ska jag krypa ner under mitt varma duntäcke å spana på Londonresor :D

Puss å god natt!

Tack och god natt

Klockan är ställd på 05.00 för ringning :/ Det är det värsta med å jobba helg, men slutar ju kl. 17.00 i morgon :D

I Would Like To Believe You Were Right


Underbart bra denna låt är :)

Synd bara att jag ligger ensam i sängen när jag är på sååå sjukt mys humör :/

Galet glad

Det är bara att hota kroppen att man ska gå till läkare så får man mensen ganska fort efter det! Ingen är väl gladare än jag för det :D
Gled ner till apoteket för att hämta ut p-piller så tänkte jag att jag skulle tjuvröka i bilen eftersom jag for iväg på arbetstid. Vad händer?? Joo rutjäveln stannar nere! Får inte upp skiten! Å kul att muppverksaden inte hade tid förrens i morgon. Kul!? NEJ! Så nu har min underbara mamma bytt bil med mig :) Hoppas att dom fixar bilen på engång i morgon eftersom jag behöver bilen på lördag när jag ska till Uppsala!

Madonna till Ullevi i sommar..

..å jag och syrran SKA åka! Ska bara få tag på biljetter först (och övertala Johan att släppa iväg syrran med mig) ;)Tanken blir ju att flyga ner, så att vi är där till kl. 15-16 å sen festa hela natten å ta sig ut till Landvetter å sova på någon bänk å sen flyga hem med 6.35 flyget ;) Tahhadaaa hemma till 8 på morgonen igen! Bara åka ner i kläderna vi har på oss å visakortet :)

Massa Frukt & Grönt


Älskar min råjuicemaskin! Har gjort egen juice på 4 apelsiner, 2 blodgrape, 1 kg blodapelsin och 1 kg morötter! Perfekt att hälla upp i flaskor å ta med till jobbet. Så oerhört gott och uppiggande!!!

Å kvällens läsning blir det här

Ska ju bygga om i frukt & grönt avdelningen så då kan det vara lite inspirerande att läsa om lite frukt och grönt! Ombyggnationen börjar på måndag morgon och jag har inte ens börjat å skissa hur jag vill ha det :S Tanken är ju att Therese och Chefen ska få kolla på skisserna och säga vad dom tycker å tänker. Alltid bra att bolla ideer med andra!
Önska mig lycka till ;)

Har äntligen färgat håret idag. Nu är nog allt kolsvart igen :D Har även varit så flitig å städat å tvättat massor. Känns bra att jag har gjort så mycket idag, brukar ju vara helt slut på tisdagar å sova bort hela dagen. Men när jag visste att jag skulle få finbesök av Lollo å hennes Emma så va det bara att stiga upp ur sängen tidigt.

Nu ligger jag i min älskade säng å ska plugga lite - Sov gott allihopa <3

Trött på att träffa läkare

Har ju inte haft min mens sen i november/december. Orkar faaaan inte gå till läkaren igen! Det är ju iofs riktigt skönt att slippa skiten, men eftersom jag antar att cystan har kommit tillbaka på äggstocken så måste jag väl kolla upp skiten :(

Anmälningslistan till Skepptuna - sprinten 2012-02-19



GAAAAHHHH!!! Nu börjar det likna något ;) Kan ni tänka er mig i en rallybil??

Måndag

å jag mår fortfarande piss efter i lördags! Kom bara in till Norrtälje, gick inte ens ur Maddes bil när vi va framme vid Mobergs, hade druckit liiiiiite för mycket! Minns inte mycket av bilresan :/ Vad hände? Vaknade upp på söndagen med en Coca-cola brevid mig i sängen :) Underbar kompis hon är som förstog att jag skulle behöva Cola-cola när jag vaknade ;) Å N G E S T ! Eller näää, sånt har inte jag :P Hade iallafall skit kul, av det jag kommer ihåg!

I helgen blir det Uppsala då, funderar starkt på å vara nykter å köra. Ska ju upp kl. 7 på söndagen å jobba men eftersom underbara Granath fyller år så får man väl ställa upp å vara lite seg på jobbet <3

I mina öron :)

Make me make that fuckin' sound

Vill ha!

Så vad har denna kväll att erbjuda?



Väntar på att Stephanie ska komma hem från herrarnas handbollsmatch. Sen blir det till å korka upp vinet för att senare inta dansgolvet! Ikväll är det house som gäller på Mobergs, vilket jag tycker är HEEELT okej ;)

En vanlig fredag, eller?

Hänger på Norrtälje sjukhus. Tog tummen ur arslet å bokade besök hos läkaren för att se hur det är med min överkörda häl! Nu sitter jag på röntgen för å se om det har blivit någon skelettskada :/ inte för att jag tror det! Men skönt å kolla ändå! Sen ska jag hänga kvar här tills syrran slutar å jobba så kör jag hem henne. Alltid kul å hänga på operation!
Ikväll blir det vin med "mamma Kotten" :)

Blessed!!

First sight of rays of light I hear the birds sing It's a sign he's giving me, every thing will be okay Sometimes when I wake up, and I'm wondering How my life would have been if I didn't sing I get a little stressed out, every now and then But problems come and problems go when I'm around him Blessed in the morning Blessed in the evening And again I realize the reason why I sing I morgon är det bara 1 månad kvar <3
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!