Tåååårta

Är hos kusin Malin å fikar :)
Fick tag på Lill prinsen som ligger å sover i mitt knä!!

Ojojoj vilka 24 timmar

Ligger i sängen efter hårt jobbande å festande under 24 timmar!
Efter jobbet igår va det bara å gasa hem å hoppa in i duschen för att fixa sig för utgång i Sthlm. Stephanie den underbara körde in mig till Danderyd så att jag fort kunde möta upp tjejerna på Berns. Men fick lite förhinder så kom nog senare in än om jag hade åkt bussen :p Men allt spontant är kul!

Tjejerna hade ätit massa gott när jag dök upp, han å få i mig ett glas vin innan vi drog vidare till TGI Friday's å avslutningsvis Sturecompaniet. Anna sa innan vi kom till Sture att det skulle bli så att hon å Jessica skulle vara på nere våningen å jag å Madde skulle hålla till uppe, vilket jag inte trodde på tills vi kom dit ;)
Jag hade en sjukt roligt natt! Tack tjejer :D

Idag är det tänkt att det är födelsedagsfika för Malin som fyller 30 år i morgon. Jag å Madde skulle åka med syrran men hon ändrade sig å ska inte åka längre å vi känner att vi inte är redo för att köra ännu så få se hur det blir med den saken! Kom ju hem kl. 5 i morse å vaknade kl. 8 så känner mig liiiite sliten idag, men bara liiite ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen å tvätta bort gårdagens bravader ;)

<3

If I took u home it would be a homerun

<3

Sovmorgon..

..det va till klockan 12-13 förut, nu är sovmorgon typ kl. 8-9 för mig :/ Vaknade i morse kl. 05.33 med ett ryck å trodde att jag försovit mig. Men inte..det va äntligen min tur att börja sent :D Kör kortpasset 13-18 idag!

Torsdag

Igår hade jag å Therese helkväll i Norrtälje med träning, middag å avslutningsvis bio :) Vi såg nya Hamilton filmen. Den va mycket bra, men eftersom jag hade varit vaken sen kl. 5 på morgonen så va jag galet trött å höll på å somna under filmen ;) Typiskt mig :D men blundade i 10 sekunder å sen va jag tillbaka igen! Haha! Coren som jag å Therese va å tränade på känns i kroppen idag vill jag säga. Skönt men jobbigt när jag är på jobbet..När jag å chefen hade möte med ICA så kunde jag inte sitta still i stolen eftersom jag vet hur jävla ont det gör om jag sitter still en längre stund å sen ska börja röra sig - Typ som en åttioårig kärring i kroppen.
Fick mycket tankar å inspiration av Henke på ICA. Alltid kul att få höra någon annans åsikt eftersom man lätt blir hemma blind å hans jobb är ju att besöka butiker. Fick en del att tänka på! Vad ska jag börja med å vad av allt ska jag göra?!?!

Idag efter jobbet så drog jag å Madde in till Täby Centrum å shoppade lite. Blev lite till mobilen i bilen..så att jag kan lyssan på Spotify å följa gps:en nästa vecka när jag ska ut å fara. Måste ju säga att jag är lite smått orolig för å åka så långt..ALLT kan nog hända när jag är ute å åker. Kommer jag fram till rätt ställe så ska jag ju vara sjukt nöjd ;) Haha!

Jaa ni vet ju hur det kan se ut med dom här två galningarna i bilen inför sommarens onsdagsklubb ;)

Pratade med pappa idag om rallyåkningen å han hade pratat med Kurre om jag kunde åka me å det fick jag :) Det enda han hade frågat pappa va typ - Hur kan du låta din dotter sätta sig i en rallybil med mig? Men hoppas ju på minusgrader så att rallytävlingen blir av!! Om det blir kallt så ska jag får åka med den 19:e februari. Du kommer väl å tittar då? :D

Pissdag

Hatar sånna jävla dagar som jag hade igår!
Först låg jag och drog mig i sängen i en halvtimme..inte bra. Brukar ju gå upp på engång!
Lång dag på jobbet, som tur va gick bra.
För trött så jag skippade spinningen :/ Skulle ju ha gått ändå, men pallade inte å stressa från jobbet.
Väl hemma så sitter jag i soffan å fryser så bestämmer mig för att hoppa in i duschen för å bli varm. Det va JÄTTE skönt, men det blev ju blött på golvet så när jag en timme senare ska gå in dit å borsta håret så HALKAR jag!!!! Skönt, eller inte! Så nu har jag jätte ont i knät å i stortån :'( Självklart på samma sida som jag har ont i hälen! VARFÖR HÄNDER DET HÄR MIG??? Orkar faan inte!

Idag har iallafall varit en bättre dag! For ner till jobbet å fixade lite grejer i en timme innan öppning. Iväg till syrran å ut på en långpromenad :) Va hur skönt som helst fast det va kallt! Hem till syrran, så åt vi frukost. Nybakade frallor å te! Mumma!

Igår fixade jag så att jag får vara ledig på söndag :) Så på lördag blir det utgång -Stockholm :) Lär bara behöva ett glas vin å sen vara lagom berusad ;) Kommer att ha varit vaken sen kl. 5 å löningslördag :/

Måndag

Å lunch på jobbet, ingen rolig har lunch nu så sitter å blickar ut över parkeringen! Booooooring!!

RallyErikkabejb :D

Skulle ju så gärna vilja prova på å köra rally..älskar att åka upp till mina föräldrar när det har kommit snö å gasa lite..MEN..skulle ju vilja veta att jag inte får nå möte på vägen. Så kom på den briljanta iden att pappa ska få fixa så att jag får åka med på en rallysprint :D Å han va lika på som mig! Provade så att hans overall och hjälm passade på mig, vilket dom gjorde! Läääär ju skrika ner mig, men med en van rallyförare, hjälm å sexpunktsbälte så lär det bli G R Y M T ! Johan försökt ta kort på mig när jag hade grejerna på mig men vek undan innan han han å få en bild..men loovar att jag ska ta en bild när det väl händer!!! ;)


Jag, syrran å Johan håller även på å spånar på vårens fest. Tyvärr blir det ingen maskerad detta år då vi tror att det kommer fler folk om dom inte behöver klä ut sig..vilket jag tycker är synd eftersom det är såå jävla kul å klä ut sig!
Jag som Lady Gaga

Jag som Snövit

Jag som Häng snopp ;)

Slut!

Det är precis vad jag är!! Min favorit spinningledare har gjort en mycket tuffare pass nu i år! Skönt men jag är slutkörd!
Älskade syster jag saknar å träna med dig! Kan du ha pluggat klar å fixat ditt jävla knä så att du kan hänga me snart?? :(
Vettefaan om jag orkar gå på spinningen i morgon. Enligt schemat på jobbet så jobbar jag 13-18 i morgon men tydligen så ska jag jobba 6-18 å spinningen börjar kl. 18.30.
Får se om jag pallar å stressa iväg så att jag hinner. Jag som verkligen såg fram emot en välbehövlig sovmorgon..ligga å dra sig under täcket! :) Men iiinte!

Nu blire duschen!

Redo för spinningen!

Yoga

Har för första gången i mitt liv varit på yoga! Gick ganska bra, förutom att jag höll på att börja skratta hela tiden ;) Inte riiiktigt min grej när det är så lugnt å stilla..gillar ju mer fart å fläng! Balansen ska vi inte tala om :/ Det går ju att för bättras. Å så kom jag å Therese på att vi ska börja gå på Core som går på onsdagar i Norrtälje..fast inte denna vecka för i morgon är det spinning igen :) Dessutom med min favorit spinningledare :D


Arne å Maruschka!!! Jag vill åka på kryssning snart igen!! Det va så underbart roligt!! Till våren kanske? Sitta ute i vår solen å dricka gott?? SNÄLLA??

Nu är det dags att sova igen :(

Puss å kram

Besök

Har fått finbesök av lillprinsen :) Vill också ha en liiiten (men inte ännu)

Jorå

Sov som en prinsessa i natt efter gårdagens 12 timmars pass på jobbet å sen med ilfart iväg så att jag han till spinningen! Hem, in i duschen, la mig på sängen, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer! Jag somnade ovaggat iallafall..

Vaknade nyss av att vänsterhanden domnade bort, har inte haft så på ett tag men det kommer smygandes lite hela tiden. Dags för operation? :/

Idag är jag ledig å det enda jag har på schemat är att tvätta en maskin med mina arbetskläder å sen är det yoga i kväll!

Jobbhelgen..

..är ÖVER!!

Åkte in till Norrtälje med Madde å Ewe. Hälsade på Carro. Galna brudar alltså. Synd att jag aldrig ska sätta min fot i Thailand igen annars hade jag lätt följt med dom när dom drar dit. Lär inte bli en tråkig resa kan jag lova!

Jaha, nästa vecka blir det massa träning. :)
Måndag - Spinning å gym efter det
Tisdag - Yoga, kan gå hur som helst ;)
Onsdag - Spinning
Torsdag - Spinning
Söndag - Spinning

Ska försöka att lura me Madeleine som är bortförklaringarnas drottning på ett spinningpass..får se hur det går!

Foten är fortfarande svullen :/ Kan faan inte gå normalt med skor på mig..kanske bäst å kolla upp den om det fortsätter å göra ont!

Nu är det dags att sova! God Natt :)

Im In Love With Chuckie

Finns såå mycket bra musik :)

P R O M I S E S !

You got me so wild,
How can I ever deny,
You got me so high,
So high I cannot feel the fire.
And you keep telling me,
Telling me that you’ll be sweet,
And you’ll never want to leave my side,
As long as I don’t break these...

Promises, and they still feel all so wasted on myself

You got me so wild,
Why should I be so surprised?
You got me so high,
Don’t you see it in my eyes?
And you keep telling me,
Telling me that you’ll be sweet,
And you’ll never want to leave my side,
As long as I don’t break these...

Promises, and they still feel all so wasted on myself

They are so wasted on myself

Promises, and they still feel all so wasted on myself

Tiesto live över Twitter

Missade du som mig å se Tiesto live över Twitter från Las Vegas? Eller jag orkarde inte ställa klockan :P

Har iallafall kollat på den nu, hittade en länk som visar den i ett dygn till :D

http://www.ustream.tv/channel/tiestolive1

Titta å njut :D Underbart bra han är!

Ledig torsdag :)

Kunde knappt gå i morse när jag skulle upp :/ Men satte på mig stödstrumpor (!) så nu funkar det att gå..mamma har även varit å lämnat bandage åt mig så att jag kan linda foten i morgon så att jag kan jobba. Har varit på MAP samtal med chefen, va bokat under 1,5 timmar men vi va klara efter en halvtimme..Ska gå lite utbildningar så det ska bli kul :)

AJ

Allt är ICA chaufförens fel! Han va så jävla seg att köra av varorna från lastbilen så jag blev på skit dåligt humör! När det äntligen kom av några burar så sprang jag iväg med dom å körde självklart över min häl :(

@ systers place

är hos min syster å är barnvakt, hon ringde å frågade om jag kunde köra henne eftersom hon inte fick tag i sin man. Så när jag kom hit å hade fått tag på mamma, som skulle få vara barnvakt, så ringde han upp så nu sitter jag här..fast kan nog inte kalla det barnvakt. Jag sitter i soffan å glor på tv å han är i sitt rum å spelar tv-spel..som det brukar se ut när jag är här ;) Skönt när dom klarar sig själva.

Har varit ledig idag å har bara legat i sängen - U N D E R B A R T !
Men i morgon är det dags att jobba igen..


Jooooo...va på spinningen igår, OMG vad tungt det va :/ Men skönt idag..på´t igen i morgon :D

Guldfrukost!

Cola å gott&blandat nere i sporthallen! Tog mig hit, men det va knappt! ;)

Men men fyy!

Usch hur jag har mått idag. Har legat i sängen hela dagen i fosterställning typ å mått P I S S ! Men hade skit kul ute igår. Ska rulla till duschen å se hur huvudet känns efter det. Så ska jag väl förhoppningsvis orka mig ner till sporthallen å kolla slutet av fotbollscupen.

Rånäscupen

Sitter i sporthallen å kollar på fotboll. Här kommer jag att spendera hela dagen å i kväll blir det mobergs ;)

Fredag - pojkar - vin

Fick för mig att jag skulle klippa lugg idag, å så blev det!

Iväg å jobba lite å sen spana på fotboll :D

Okeeej..

...höll upp rökningen i hela 12 timmar..varför sluta om jag inte vill det helhjärtat??
MEN jag har köpt alltränings kortet på friskis å svettis iallafall. å nu ligger jag i sängen efter årets första spinningpass :) Grymt skönt!

NU slappa i sängen ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!