Torsdag

Galet trött som vanligt. Kanske inte är så bra att inte sova nått på nätterna men ibland är det värt det!

Bara en tidig morgon kvar innan sovmorgon :D

VAKEN!

Galet trött! Kom nog hem lite för sent igår för att gå upp vid den här tiden!
Ikväll är det personalmöte direkt efter mitt arbetspass..hoppas att det går fort!

Nu är det så här fröken Louise!

Jag har ingen ork att blogga! Du vet ju ändå allt skit jag gör!! Eller hur?

Jobbar jobbar å jobbar..å så vin på helgerna! Magkatarren sitter fint :/ Känns som om jag hellre har magkatarr än att lägga om mitt liv - inge alkohol, inge stress å äta på regelbundna tider..öhhh...hur skulle det gå till?

Har fått operationstid för handen nu. 7 maj skärs jag upp å blir sjukskriven i 4 veckor. Känner att jag inte har tid eller lust med det :(

I morgon är det äääääääntligen sovmorgon ELLER INTE ska iväg å fixa bilen i upplands väsby å ska vara där kl. 07.00 :/ smart tjej jag är!!

Nu på med spinningkläääderna!

Say what?

Igår så va det äntligen dags att ta tummen ur röven å hoppa upp på spinningcykel..Fick med mig Madeleine som aldrig har testat spinning. Det va en kompis som hade passet, det stog att det skulle vara ett medelpass så det va inte så farligt tänkte jag. Men väl nere på friskis så visade sig att det va ett intervallpass :/ Skiiit bra å köra det när man inte har rört sig på några veckor..haha! Närå det gick riktigt bra men det känns i rumpan ska jag säga :P
Idag blir det ett baspass iallafall..

Jobbade till 12 idag å börjar inte förrens kl. 13 i morgon :D Fast jag brukar ju dyka ner till jobbet tidigare, känns dumt att sitta hemma å häcka å bara vänta in tiden...
Nu ska jag byta om å dra ner till friskis..

Laaater! Puss!

Jag och ? Jag?


   Jag!                                    Jag?

Såg ett kort här om dagen på en väns facebooksida. Trodde seriöst att det va jag på bilden!! Å det är verkligen inte bara jag som trodde att det va jag på bilden. Mamma vägrade att tro att det va någon annan..SJUK!! Men det sägs väl att alla har en dubbelgångare någonstans i världen å min bor tydligen i Sverige :p

Sitter på ICA skolan

Börjar bli riiiikigt segt!! Bara 1,5 timmar kvar :/ Tur att jag har Stephanie med mig :)

Dagen efter

Gaaalet dåligt jag sover när jag har alkohol i kroppen. Vaknade runt 03.30 å hade svårt att somna om tills jag skulle upp i morse kl. 7.00. Gick oförväntat bra att jobba idag men jobbade bara till kl. 13 :D runt 12 snåret började huvudvärken komma smygandes. Å när jag kom hem från jobbet så va det bara att gå å lägga sig å sova i några timmar.

Igår va vi ju hemma hos syster å Johan å vi dansade å sjöng till Wii. Hur jävla kul som helst. Har ont i lassoarmen idag efter galen dans till Viva Las Vegas :D Ossian va ju helt vild när han dansade..haha! Hur kul som helst å se..

Har varit med min älskade systerson idag, vi spelade Bingolotto men ingen av oss vann. Inget otippat :P

Nu ligger jag i sängen med levande ljus tända i rummet, gaalet mysigt! I morgon är det 12 timmars passet som gäller på jobbet!



Lööördag!!

Jobbat klart för idag! Sitter hos syrran å ska ta mig några glas vin, kvällen blir lugn då jag börjar å jobba kl 8 i morgon bitti igen :/

Blir inte alltid som man har tänkt sig..

Gled upp till Madde som fyllde år igår å firade henne. Sen drog vi in till Norrtälje för att jag skulle tvätta bilen..MEN.. kom hem med skitig bil å en påse med massa nya underkläder istället ;) Det är ju värsta gasarvädret ute..Torra vägar å alla ligger å trycker UNDER hastighetsbegränsningen! Varför undrar jag?

Sjukt jobbigt att jag hoppade så mycket i lördags under Avicii så att jag har fått ont i hälen igen som jag körde sönder för ett antal veckor sen :(


Sov ju hos systersonen i natt och i morse när vi gick upp för att göra oss i ordning, han för skolan å jag för att gå hem så va vi båda sjukt trötta och satt i soffan när jag frågade om vi skulle skita i skolan och gå å lägga oss igen! Det skulle jag inte ha gjort :/ Fick värsta blicken av honom å han sa - MEN NEJ! Jag måste utbilda mig! Så jag frågade vad han ville utbilda sig till (förut ville han bli pilot) till svar fick jag - Inte vet jag, jag är bara 10 år men vill inte bli som han som spelar dragspel och tigger pengar på centrum! Där fick jag!! Haha! Han är ju bara för underbar mitt lilla hjärta :)

Godmorgon!

Har varit vaken i en halvtimme, på min lediga dag :/ blir så när man är världens bästa moster! Det sköna är att han klarar sig själv, jag är mest här som sällskap! Blir att gå hem när han går till skolan.

Avicii @ Ericsson Globe 3 mars

David Tort va grymt bra!


En helt jävla magisk kväll! Kroppen ömmar som faan idag men det va det värt!!

Erected Fur - Furstrack

Man kan vakna upp dagen efter en fest å göra en låt å sen få ut den på Spotify och Itunes :)
Go Rimbo!


http://norrteljetidning.se/kulturnoje/1.1566471-dagen-efter-skamtet-blev-en-lat-pa-spotify

12 timmars övertid!

Det va vad jag gjorde torsdag och fredag :/ Galet trött när jag kom hem från jobbet igår, men inte sov jag längre för det. Slog upp mina ögon 05.07 i morse.. Suck!

Efter gårdagens sönderhoppning i Globen ser det iallafall ljust ut för Avicii konserten idag :D Typiskt att nått sånt ska hända! Men säger bara - Hoppade dom sönder skiten igår så ska vi faan få Globen att rulla i natt ;)

Laddar batterierna!

Skulle lägga mig väääldigt tidigt i dag tänkte jag men nu laddar jag mina batterier på allra bästa sätt! Lurarna är på öronen å volymen är på MAX! Finns inget bättre än musik å så får jag energi!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!