Orkar inte..

..blogga just nu..


Ni hittar mig på Instagram - Erikkabejb :)Ses å hörs när jag orkar!

Är på Rhodos

Har det fantastisk skönt!

Filmtajm

Har bäddat ner mig hos Madde så nu ska vi kolla på film

Måndag 07.30

Idag är dagen som jag har väntat på så länge! Idag är dagen då jag förhoppningsvis kommer att få sova som en prinsessa..MEN..Satan vad nervös jag är denna gång :/ Sjukt!

Tänk om jag får ont å måste gå på smärtstillande efter operationen, det vill jag verkligen inte!


Ahjaa hörs sen!

Önska mig lycka till ;)

På sjukan med Madde

Traviz

Igår va det dop för min älskade Traviz <3 han va så duktig hela dagen!

Värk i varenda del i kroppen!

Har hållt på med vårtrampet i sju dagar nu å kroppen värker som faaan! Idag har jag ändå tagit det väldigt lugnt..kom upp i lite över 10000 steg.

Har tre korta pass kvar på jobbet nu innan operationen..13-18, 6-11 och 8-13 :D Sen på måndag kl. 7.30 så snittas jag i handen :/ Får inge lugnande denna gång så kommer att vara helt vaken. Känns ändå liiite skönt, sist så pratade jag på som faaan, haha!

Tror jag har köpt allt nu inför operationen å resan. Det viktigaste va ju ändå duschpåse för armen å nytt bandage ifall jag ramlar i poolen eller nått ;)


Fick tag på två Lady Gaga biljetter till extra konserten i augusti, platserna kunde ju ha varit bättre men det får duga.


Galet bra år med grymma konserter som tex Avicii (två gånger dessutom), Tiësto, Guetta, Alesso, Axwell, Ingrosso, Thomas Gold, SEBJAK, Calvin Harris, Adrian Lux, Nause å Morten Breum på Summerburst. Å så Gaga på det. Såg att KISS kommer till Norge i slutet av juni..det hade ju inte varit fel å dra på :)

Älskling!!

SAKNAR!

Satt å kollade på bilder på Facebook igår å insåg hur jävla mycket jag saknar dig!! Helt jävla sjukt att det har blivit så här :(

Tack Lollo!

Tack kära du för att du sitter å lägger till massa vänner åt mig på Facebook!!! Hämnden är ljuv!! Moahahah!!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!