Hej älsklingar! I bilen på väg in till Pir...

Hej älsklingar! I bilen på väg in till Piren med mina älsklingar, Madde å tjock kusin Malin! Måste bara säga att jag älskat er! Puss!

Sovmorgon

Varför kan jag sova så länge efter helgen...eller joo det fattar jag ju men varför kan jag inte sova några extra timmar under helgen?? Igår somnade jag sittandes efter middagen i Maddes soffa :/ men då hade jag ju bara sovit mellan 6.40-10.00

Denna vecka består av jobb, jobb å jobb :(

Jaa fröken Louise, du kommer att få se filmen!! Jag lovar! Vi kanske kan boka in en fika någon dag? Har massa roligt å berätta å visa dig ;)


Nu ska jag ut å sola! Hörs!

Sorry Sorry Sorry!!!

Förlåt för att jag är såå dålig å uppdatera, segt internet å ingen tid är ju tyvärr anledningen! Men nu ligger jag hemma i Madde säng å tänkte berätta lite vad jag har haft för mig...
Igår va vi på Piren i allafall :) Grymt kul å träffade jätte mycket roligt folk! Underbart å kunna sitta ute hela kvällen å Dj:n va väl helt okej.

Midsommarafton firades hemma hos mamma å pappa med syrran å chirstian..dansade inget i år - skyller på att min klänning va för kort. På kvällen drog vi ner till anna å benny å dit kom madde också. Det va fem kamp hemma hos anna å benny å jääääääävlar vad jag skrattade å säckhoppningen :D Säger bara, hoppa inte säck med för mycket alkohol i kroppen..själv så filmade jag hela skiten å skrattar lika mycket varje gång jag kolla på den...

I Torsdags så lurade Madde ut mig på en (?) öl..blev några fler :P
Så det blev en tredagars festande helg å det känns i kroppen idag..Har som vanligt bara sovit några timmar så kommer nog somna tidigt i natt å ligga å sova hela morgondagen.

Endast fyra veckors arbete kvar innan semetern nu, haha, har bara jobbet en vecka å läääängtar redan till ledigt!!


Blev i allafall en promend på 40 minuter i...

Blev i allafall en promend på 40 minuter innan det började regna, surt! Imorgon blir det förhoppningsvis spinning med syrran, ska smöra för chefen å kolla om jag inte kan smita några minuter tidigare så att jag hinner på spinningen..jag slutat 19 å då börjar det :/ Idag bestämde jag mig vad jag ska göra på midsommarafton :) först blir det d traditionella här hemma hos mamma och pappa sen åker jag å syrran ner till rimbo för lite Woop woop!! Å på midsommardagen blir det Piren! Vad ska du göra på midsommar?

Vad har ni gjort här när jag bloggat på an...

Vad har ni gjort här när jag bloggat på annat håll?? Det gör inget för nu är jag tillbaka här :D Har under helgen flyttat från Norrtälje å nästan hem iallafall, har dumpat mina kläder hemma hos mor och far tills jag får tillbaka min lägenhet. Vilket är om 10, 5 veckor! Haha det går fort. Å då ska det Äntligen göras om!! Börjar å jobba i morgon igen efter fyra veckors sjukskrivning, ska bli skönt att få rutiner igen, eller jaa i fem veckor sen är det semester som gäller! Nu ska jag gå ut på en promenad! Hörs senare..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!