Syster!

Har grillat hos systeryster, Mumma!!

Nu ska vi bege oss ner för å kolla på den där grymt roliga brasan - Wooohoooo!!!

KJELL!

Kjell - Kommunens Juvel, Edsbros Läkande Läge!!
Fredag å jag va på Edsbrorevyn efter jobbet!! Enormt kul, skrattade så att jag grinade ;D Vad får dom allt ifrån??
Fint va det med röda mattan på premiären också, haha!! ;P

GangsterSyster!!




När vi skulle åka till Edsbro så kom jag ut till bilen å det såg ut så här

Seriöst hur FAAAAN ska jag få upp bildörren??? Smidig som jag va (INTE) fick jag hoppa in på passagerarsidan å hade ju grymt tajta jeans..men det gick bra till sist :P

På kvällen blev det Vin/Krogrunda med Madeleine i Norrtälje. Nu sitter jag å väntar att någon ska komma å hämta mig eftersom jag lämnade bilen i Rimbo igår :/

Bläää!

Har enormt ont i huvudet, gick till å me hem en timme för tidigt i dag. Blir till att bädda ner sig i sängen nu så att jag orkar att jobba i morgon. Blir galen om jag vaknar med huvudvärk i morgon igen :/

Idag fick jag reda på vilken dag jag ska operera mig :D
Ville ju inte operera mig runt den 14:e maj eftersom då är det maskerad, kul å komma nyopererad - Tjeeenaree!
Å inte runt den 19:e heller för då kommer Caroline hem å då funkar det VERKLIGEN inte! Så jag fick det perfekta datumet - 23 maj :D :D :D Skulle jag ha fått välja datum så hade jag valt den 23:e, så gissa hur glad jag är för det!?!?! Vägrar att vara sjukskriven längre än 4 veckor eftersom den femte veckan är midsommarveckan, den går ju bara inte å missa!! Älskar att jobba då, det händer lite grejer å det är fart i butiken!!

Nu går jag å dör! Hörs!

I morgon..

..får jag veta när jag ska operera mig, fick ett nummer som jag ska ringa :D Spännande!! Tjatade även till mig att jag ville ha lugnande när dom ska skära i mig, annars kommer jag ju å vara helnipprig ;) Han ville iallafall operera min innan han gick på semester den 13:e Juni! Lovar att det kommer att bli dagen innan maskeraden eller när Caroline kommer hem :/

Har även ätit upp alla mina p-piller, skulle tydligen börja på en ny karta i går men letade som en tok i lägenheten å hittade inga piller! Bra jobbat Erika!! Ringde till barnmorskemottagningen men dom hade ju självklart stängt idag så hoppas på att dom kan slänga i väg ett recept i morgon!!


Nu sitter jag å tittar på när Therese sitter å kopplar in sitt nyinköpta Wii..tror att det kan bli lite dans idag! Viiiivaaa Las Vegas ;)


Fick ett jätte fint kort av Caroline idag på posten måste slänga ut bilder på det sen, finns inte så mycket mer å säga än HAHAHAHAHA åt det ;)

Just D..

Det va ju sova jag skulle göra :S Jag glömde!! Det blir alltid så här när jag ligger å lyssnar på musik, kan liksom inte avsluta för jag ska bara lyssna på en låt till..å så en till..å bara den också. Blir så trött på mig själv ibland.

Börjar ju tidigare i morgon också, vilket betyder - hemgång tidigare!! :D


Sov gott!!

Bränd!

Om det inte skulle bli en "tuttbild" så hade jag gärna visat er hur jävla bränd jag har blivit idag...*KRÄFTAAAA* Bara älskar solen. Men vart tog våren vägen?? Först tokvinter, vår i en vecka å nu sommar. Idag när jag kom hem så va det 23.8 grader i skuggan..det kallar jag iallafall för sommarväder! Å det stog på aftonbladet.se att det skulle bli ännu varmare från onsdag :D

I morgon ska jag äntligen träffa ortopeden - håll tummen för att jag kommer att får operera mig SNARAST!!

Ligger å solar på Rimbos enda takterass :)

100media_imag056 (MMS)

Ligger å solar på Rimbos enda takterass :)

Leeedig!!

Å jag sov "enda" tills kl. 8 ;) Haha fast jag ligger fortfarande i sängen..men nu ska jag hoppa upp å rulla vidare till Rimbo, så klart!!


Later!

PicknickMiddag


Det va vad jag fick i dag när jag kom hem ifrån jobbet! Gillat, potatiskroketter, sallad å vin. Är man trött/utarbetad när man känner sig full på ett liitet glas vin?? Men i morgon är det ÄNTLIGEN sovmorgon!!
Men har självklart planer för hela morgondagen, fika med Madde å sen ska jag hem till Syrran för att planera lite inför maskeraden som är om tre helger!! :D

Jorå jag lever fortfarande

Men det känns att jag lever! Usch vilka dagar det har varit :/ "Bara" en dag kvar sen blir det liite ledigt, i en dag iallafall!

Sov hos syrran i natt å gud så skönt det va å ha tre minuter till jobbet. Fick ju sova lite längre i morse, men smart arslet jag glömde ju mina handledsskenor på jobbet så har vaknade stup i kvarten av att mina händer hade domnat bort! Inte allt för smart :P

Stängde ner jobbet 16.00 idag å for fort hem till syrran igen för påskmiddag med familjen så nu är jag mätt å belåten med både god mat å gooodis - Mumma!

Solen lyste även i Rimbo :D


Christian hade målat ägg till oss. Otippat att jag fick ICA på mitt :P


Höööna


Fiiiki!!


Carro, jag tror inte att du vet vad du har gett dig in på när du sa att jag fick bestämma över allt vad vi ska göra den helgen du kommer hem :P Moahahaha!!

Give Me Everything!!

Överlevt en dag!

Denna dag gick som på räls på jobbet! Mycket folk men det är bara roligt! Ska vara lite stressigt, då trivs jag som fisken i vattnet, eller som hästen i hagen, haha!

Fick ett påskägg av Mattias idag..han va lite mer seriös än vad jag va. Jag hade bara köpt en chokladhare till honom..tyckte ju inte att han va värd ett påskägg, han brukar bara vara elak emot mig. Men han imponerade idag :D Tack så mycket!!

Imorgon är det röd dag vilket betyder 100% OB heeela dagen, vilken tur att jag "bara" jobbar 11 timmar i morgon ;) Katching!!

Nu blir det sova! God natt! :)

Finns det nått värre..

...än att vakna med ett ryck, kolla på mobilen å inse att jag har försovit mig i en timme å tjugo minuter??? Ska vara på jobbet om 40 min, vilket betyder att jag måste vara i bilen om 10!!!! Flyger ur sängen springer in på toa å där kommer jag på att det va ju igår jag skulle upp kl. 8 i dag ska jag upp kl. 10 ;) Åhh får gå å lägga mig igen i 40 minuter...pust!! Blir helt förvirrad när dom håller på å ändrar mina tider hela tiden!

Igår så träffade jag Jessica å hennes lilla energiknippe Theodor. Mycket trevlig dag med mycket fart. Allt ifrån att vi gömde oss under bord på Lindex (joo han fick mig att krypa under borden), hoppade å skuttade, sprang, flög å jagades. Märks att man inte har någon sån liten runt sig längre! För gissa vem som slumrade till på engång i soffan efter att ha vinkat av dom vid bussen?? Precis, jag! ;)

Iväg sen å jobba som vanligt, hem igen, kollade igenom alla BB avsnitt jag hade missat. Å nu ligger jag å peppar mig själv å hoppas att påskhelgen kommer att flyta på bra på jobbet!!

Godmorgon!!

Har precis duschat, ligger just nu i sängen å surfar runt lite.

Vad är det för fel på vädret när jag är ledig?? Jag vill inte ha regna, jag vill ha SOOOL!! Men man kan ju inte få allt här i världen!



Hej sa hästen!!


Hej det är Erika....Karlsson!




Luuuuring det är Caroline kakkan cookie kakkolina Samuelsson som styr här idag! iiiihhhioouuuu!! (låter som hästen)


Erika är en fin liten tjej som lät mig hälsa på inne på hennes sida. Men kan inte klandra henne, så mycket som jag har lärt henne under dom åren vi har pratat med varandra. Idag lärde jag henne ett nytt uttryck, lmao Laughing My Ass Off. Har en känsla av att hon kommer börja använda det för att verka lite coolare än alla andra. Men nu vet ni alla vad det betyder ;)

Vet inte riktigt vad jag har att berätta om Erkkan, god & glad kexchoklad skulle man kunna säga för att beskriva henne lite kort. Var ju ett tag sen jag träffade henne faktiskt, två månader och 1½ dag typ, eller 2 dar kanske kommer inte riktigt ihåg.. Hon håller min säng i stämning där hemma medans jag är borta, ligger in den på alla sätt och vis (inte som ni tänkte nu, hon är inge snuskig hon sover bara ;))





Jag vet inte nått mer att skriva om, men ni hittar mig på www.carolinesamuelssons.blogg.se iaf, finfin adress!!


later!

Någon fyller år!!

Det är Carolines födelsedag, hurra hurra hurra!!


Grattis på 23-års dagen!!!
Hoppas att du får en underbar födelsedag å att Alison å barnen firar dig ordentligt!
Vi får fira dig hela helgen när du har kommit hem ;) 

Gissa vad jag har gjort i dag??

Joo jag har jobbat. Först ringde telefonen strax efter kl. 9 sa nej att jag inte kunde jobba. Somnade om å sen ringde telefonen igen strax efter 12, även då ifrån jobbet å frågade om jag kunde komma å jobba kl. 14. Så det va ju bara å stiga upp å fixa mig. Men det kändes ju inte allt för farligt att jobba 14-18 med dubbelt betalt :) Men tungt va det. Tror nog att jag blev sjuk efter i fredags ;P

Kom hem straxt innan Gossip Girl började. Eftersom pauserna är sååå enormt långa så råkade jag somna i andra reklampausen! Som tur va så spelade jag in det å Therese så nu har jag sett hela!



Joråsattvadheterdet...

Nu är jag mätt å belåten, tvingade i mig mackor nu när jag kom hem. Gick bättre än förväntat :P Nu blir det sängen igen, va ju inte länge sen jag gick upp men är grymt trött å sliten!!

Hörs!

Vill du ligga med mig då...

...om sanningen ska fram :D Det här kommer att bli sommarens låt känns det som!

Nu ska jag äta frukost. Har precis kommit ...

100media_imag054 (MMS)

Nu ska jag äta frukost. Har precis kommit hem till Madeleine som är i duschen!

Vad faan gjorde jag igår??

Väl inne i duschen så upptäcker jag blåmärken på fötterna!?! Vad gjorde jag igår?? Ser ut som om någon har hoppat på mig med klackisar..å det tror jag inte att någon gjorde...eller?

18:58

Ska försöka krypa in i duschen för att senare ta mig till Rimbo å Madeleine. Hon är taggad i kväll igen å jag är fortfarande bakis - Inte okej!!

Förlamad!!

Ojojoj vilken rolig dag jag hade igår! Mindre rolig idag ;)

Började dagen med att fixa uteplatsen - städa å fixade fint med blommor. När vi va klara så firade vi det med en cider. Är man ledig å det är sol ute så får man börja tidigt! Röjde lite inne också.

Sen blev det grillning med goda vänner! Det bjöds på kycklingspett å pommes. Sen började ju spårningen!
Det känns idag att man inte är 18 år längre :/
Först blev det ett besök på "På G" vidare till Teatern, där va det inge folk så vi drog vidare till Morbergs (???). Vad faan är det för fel på mig, har ju alltid sagt att jag aldrig ska gå dit :P Lurade mig själv kan man säga. Men måste ju erkänna att jag hade jävligt kul där.
Känns i huvudet idag att jag blandade liiiite för mycket igår. Skumpan går ju rakt upp i huvudet å det va länge sen jag va så snurrig.


Kom hem runt halv fyra..rullade in balkongvägen, fnissade å hade mig, försökt smyga vidare till mitt rum..va i kylskåpet å grävde, försökte lägga mig i sängen men ramlar ur den (?), lägger mig i sängen, kastar mobilen i golvet så att den självklart går i tre delar (som vanligt). Å min älskade sambo har inte hört mig!! YEEES!!
Så nu ligger jag förlamad i sängen å kan endast röra fingrarna ;P blir nog en lite sovstund till. Kommer inte orka denna dag på endast fem timmar sömn.

Underbar vår dag igår, å så här glada va vi för det!

Mina fina påskliljor som jag planterade om - Sjukt nöjd över att jag klarade det :P




Å bilderna efter middagen går inte att visa tyvärr ;P

Jooo! Carro det va den här bilden jag mms:ade dig i går med texten "fullvärdig medlem nu ;)"
Å när jag kom hem så kom jag faktiskt ihåg vad jag hade skickat..va bara lite upptagen när du frågade vad det va ;P

Me And My Microphone (Mikrofånkåt)



Inte i närheten av att vara lika bra som den svenska texten!!

Upp å hoppa

För idag är det städdag hemma hos Karlsson/Samuelsson :/ Tänkte att jag skulle vara uppe, fixat å färdig äten när Therese kommer hem..vilket borde bli runt 11 om jag får gissa. Det blir städning av lägenheten å så ska vi fixa till uteplatsen!!

Sjukt ont i magen idag - tror att det kan vara för att jag testade att äta vitlökssås igår! Men det är sånt man får ta ;)

Later!!

.....

Njuter av att vara ledig så efter fikat hos Madde så åkte jag hem å la mig på soffan och vad hände?? Joo jag somnade - underbart! Vaknade nyss men vad gör det??!

Stoffe kom förbi Madde när vi fikade..tycker att det borde vara förbjudet att vara så fräscht brun!!

Fika i solen med Madeleine! Har legat å so...

100media_imag050 (MMS)

Fika i solen med Madeleine! Har legat å solar i två timmar i bikini, grymt varmt å skönt. Snart är det sommar ;)

Sängliggandes..

Vaknade kl. 8.20 idag när jag äntligen är ledig, det är ju iallafall nästan tre timmars mer sömn än vad jag brukar få när jag jobbar. Men ligger fortfarande i sängen och har nog inga planer att kliva upp på några timmar.

Helt ny värld!

Så kände jag det när jag satt på mig mina nya glasögon :) SJUUUUKT bra jag ser i dom! Blev helt till mig, jag som skulle hämta Therese vid bussen åkte å glömde att svänga. Fick åka runt Norrtälje lite å sen plocka upp henne ;)


Nu är jag iallafall ledig i fem, FEEEEM, hela jävla dagar - Underbart! Älskar mitt jobb, det är bara å ställa upp så får man såå jävla mycket tillbaka.  Å just nu är Therese också ledig på fredag, men skulle någon råka bli sjuk så måste hon jobba..men får iallafall gå hem kl 17.30 så då blir det grill- och vin kväll här :D Mumma!!

Nu ska jag glo igenom två Big Brother program som jag har missat.

Snälla underbara vänner - Ring INTE å väck mig imorgon ;)

Gossip Girl

Idag börjar gossip girl igen..som jag har längtat! Det är min drog


Jag bara älskar Chuck Bass. Finns det någon svensk kopia av honom?? Ge honom till mig i sånnafall ;)

Ihelgen har jag ju bara jobbat som vanligt, fick byta avdelning idag huxflux bara men det gick bra förutom att man glömde å berätta för mig att jag skulle beställa frukt & grönt tills i morgon. Så vi fick slänga ihop en order genom telefonen eftersom jag hade åkt hem innan man kom på det, kan gå hur som helst :/ Men tror det går kanonbra. Så imorgon ska jag jobba igen, fast det är min lediga dag, men fick ledigt på fredag å förhoppningsvis på torsdag. Om jag blir ledig på torsdag så kommer jag att vara ledig FEM (!!!!) dagar i streck. Rena semestern ju ;)

Har en underbar elektrikerkompis som va här igår och fixade så att vi slipper att koppla i å ur diskmaskinen hela tiden..Tack Kära Jonny!

What Are Words

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close




Satt med tårfyllda ögon första gången jag såg/hörde den, andra gången så störtade tårarna ner för kinderna!!
Vad tycker du om låten??

Snaskar ostbågar!

100media_imag049 (MMS)

Snaskar ostbågar!

Jävla händer!!

Hade så förbannat ont i handlederna när jag vaknade i morse, Therese frågade varför jag inte använde handledsstöden. Så det va ju bara å sätta på sig dom å se ut som en mupp då :( Men vad gör man inte..vill ju inte ha ont!

Tog bilen över till Coop för att vi skulle handla mycket idag. Vi skulle ju baka bröd å handla massa mat. Tar säkert bara två minuter å gå men tänkte att vi säkert skulle köpa vetemjöl, mjölk å sånt tungt så bilen kändes bra. Men när vi kommer ut efter att vi har handlat klart så kom vi på att vi bara hade köpt middag för idag, haha! Minnet kan man ju inte klaga på ;) Jag tyckte att vi inte skulle gå in igen för det va nog inte menat att vi skulle baka, så jag föreslog att vi kunde kolla på nått matlagningsprogram istället, smart va?
          
Therese på shoppingrundan!

Sen kom vi på den smarta ideen att vi skulle gå ut på en promenad i stormen. Inte det lättaste kan jag berätta :/ Gick å skrattade en del eftersom man går som en mupp
Jag & Therese



Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar. I dag blir det Potatisgratäng, helstekt fläskfilé fylld med fetaost, sallad, beasås å viiin!

OJ vad va det??

Igår fick jag åka hem med Fröken Nilsson från jobbet så att Therese kunde ta min bil å komma hem fort idag..Fick åka röda pärlan men resan gick inte allt för bra. I Finsta kom det en katt springandes över vägen å rakt in i bilen å det dunkade bra under bilen sen också. Vi han inte ens å reagera, vände tillbaka för å kolla om den överlevde - Vi hittade ingen katt, katthår eller blod. Så förhoppningsvis överlevde vilden. Varför är man så dum å springer över vägen när det kommer bilar?? Men som Therese sa så hade nog katten åtta liv kvar så det gjorde nog inte så mycket :P Å elak som jag är så satt jag å skrattade heeela tiden även när vi gick å letade efter katten så gick jag å skrattade. Får nog skylla på att jag va i chock ;) Förlåt Nilsson!!

Utvilad

I natt va nog första natten på länge som jag inte har vaknat av att mina händer har domnat. Det var kanske därför jag kände mig väldigt utvilad när jag vaknade :) Å i morgon är det bara tre veckor kvar tills jag ska träffa ortopeden, är ju redan nu grymt nervös för det :/ Bara tanken att man ska skära upp mig gör mig skraj!! Mes - jaa jag vet!! Men har aldrig gjort det förut å hatar smärta!!

I dag kom mitt paket till posten med mina maskeradkläder, vill så gärna ha dom NU men tror att jag hämtar ut det i morgon när jag jobbar. Den som väntar på nått gott...

Från Sängen

Nu har jag krypit ner i sängen för å kolla lite på alla play kanaler..det man missar får man ta igen!!

Underbart god mat blev det iallafall..jonny "grillmästaren" grillade perfekta kotletter, lite pommes, sallad å bea till det. Är fortfarande mätt å det känns som om magen ska spricka..njaa lite överdrev jag ;) Blev till å me kött kvar som jag kan mumsa på i morgon!
Att handla på Coop va ju en rejäääl utmaning. Att hitta marinaden tog säkert en kvart. Sjukt dålig affär tycker jag att det är!! Fick typ ligga med potatisbingen för att få ihop några stackars potatisar..

Äkta söndagsgöra!

Usch idag har jag städat..eller jaa först låg jag i sängen tills kl. 15 ;) å sen blev det lite städa. Grymt nöjd med resultatet fast jag inte har gjort så mycket :P

Nu sitter jag och väntar på Madde och Jonnyboy - Blir shopping på Coop till grillningen, Mumma!! Jag är JÄTTE hungring redan nu :( Ge mig MAAAAT!


I morgon är det L E D I G D A G (igen) Underbart skönt!

Dåligt!!

Vad är det för jävla fel på Teaterns jävla DJ??? Seriöst spela nått bra någon gång!! Bläää!

Nu är jag äntligen hemma efter en kväll i Rimbo hos Madde som slutade hos Ossian å Hallin..Jag och boysen tog en taxi till teatern som söööööög..dom drog vidare till Piren å jag hemåt!! Therese min kära sambo fastnade kvar i Rimbo.
I morgon är det tydligen grillkväll hos oss, får se om det fortfarande är så i morgon när jag vaknar!

Sov gott!!

Jag å madde har varit på myskalas hemma ho...

100media_imag047 (MMS)

Jag å madde har varit på myskalas hemma hos Jonny. Nu är vi hos madde å ska korka upp vinet!

You can run but you won't come far

Charken!

Pratade precis med Charken på facebookchatten, blev väldigt glad fast vi bara skrev jätte lite. En as grym brud som va exakt lika sjuk i huvudet som vi andra på ICA!! KOM Å JOBBA HOS OSS I SOMMAR!! Det är en order ;) eller så fort du kommer hem ifrån Trysil..

Har varit barnvakt å min gullunge idag efter jobbet. Det blev Tacomiddag, godis å chips. Mår lite smått illa just nu :/ haha! Tänkte sova kvar hos dom men bestämde mig för å åka hem till Norrtälje å jääävlar vilken dimma det va..usch! Men kan ju vägen utantill å kan säkert köra den med förbundna ögon, så det gick bra.

Nu är det så jävla underbart att jag är ledig tills på tisdag :D Så nu blir det till å sova å INGEN vågar ringa å väcka mig nu när jag äntligen är ledig!!

Puss å god natt!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!