Haha så där jaa. Nu kan ingen gissa att ja...

100media_imag029 (MMS)

Haha så där jaa. Nu kan ingen gissa att jag är sjuk, tack å lov för alvedon å lite smink på det ;) nu blir det jobbet hela helgen! Låter...

I miss you my mongofriend!!

Vem ska nu ta över din roll å göra sånna här knäppa saker med mig?? ;)Har jobbat på sjukhuset idag å där va det som i en bastu..höll på å svettas bort efter ca bara 20 minuter :/
Kändes jättekonstigt å säga hej då till syrran efter jobbet å hon gick till bussen å jag gick till bilen..stackare som fick åka buss..ska nog skjussa hem dig nästa gång!! Å duu systeryster, ni måste komma å hälsa på mig här snarast!! Vill ju att Christan ska se vart jag bor :D

Nu blir det film tills jag somnar!!

God Natt!! <3

Uppdatering, Uppdatering, Uppdatering!!!

Shit fick ett gästboksinlägg på facebook av Caroline som såg att jag hade lagt ut bilder å skrivit om den fina presenten jag fick..men GLÖMDE ju å berätta att under snöret så satt det ju en till present!! EN kondom, EEENNN!! Snåljåp! Tror du att EN ska räcka?? ;) Eller förstår ju..du tog ju me dig alla andra till USA :P Helt okej!!
Å Seriöst så tyckte jag ju att min säng va skön å när jag sover borta så längtar jag alltid hem till den..men nu alltså..din säng Carro den är underbar!! Glöm att jag flyttar hem igen när tiden har gått ut. Eller så tar jag me mig din säng!

Min underbara sambo Therese hade dragit igång tvättmaskinen när hon drog till jobbet i morse så när jag vaknade så va min tvätt redo för att hängas :D Tack så mycket!!

Nu blir det duschen å förhoppningsvis fixa lite mer i mitt rum - om jag hinner innan jobbet ;)

Spaghetti å köttfärssås..

Det va vad som serverades till middag hemma hos Karlsson/Samuelsson! Gött å med grönsaker, fetaost å keso - Mumma!! Va hungrig som en varg så jag slängde i mig maten så nu har jag lite ont i magen :/ Riktigt trevligt å ha någon å laga mat me :)

Lämnade över nycklarna till Tobias idag, kändes lite konstigt att säga Jaha välkommen hem, ge honom nycklarna å sen lämna lägenheten å han är kvar!! Men det ska nog blir bra, eller jaa det känns ju bra!

Måste tacka min underbara Mamma å Syster som har hjälpt mig med "flytten" utan er skulle jag inte flytta förrens om en vecka eller så ;)

Ny ska jag fixa matlådorna, packa upp å sen ta mig en lååång dusch!

Jaha nu ligger jag å kollar på tv för sist...

Jaha nu ligger jag å kollar på tv för sista gången i min lägenhet i rimbo. Ska träffa tobias lite efter 18 å lämna över nycklarna! Känns ju så där även fast jag vet att jag kommer å ha en superbra tid i Norrtälje! Kommer å sakna min soffa! Haha! Har även börjat å få ont i halsen :/ Vill inte bli sjuk! Å i morgon ska jag ju jobba på sjukhuset igen.

Nu bor jag i Norrtälje

Oj vad fort allt gick!! Från att ha suttit å diskuterat att jag ska hyra ut min lägenhet å flytta in hos Therese till att jag är här nu!! Nu har jag gjort första natten i Norrtälje å jag har sovit som en prinsessa!! Det tråkiga med allt detta är ju att Caroline har tagit sin resväska å dragit till New York i TRE (!) månader!! Så jag hade fått en present som låg å väntade på sängen när jag flyttade in..en dagbok som jag ska skriva i så att hon inte missar nått :D haha!!Skulle ju "bara" ta med mig mina kläder till norrtälje å det va nog mer än vad jag trodde :/ det blev iallafall 2 sopsäckar med kläder, 2 banankartonger med skor, 3 banankartonger med saker, 1 Ikeapåse med smutstvätt ;) å massa små väskor med massa skit i. För mycket!!
Tobias iallafall som ska hyra min lägenhet verkar vara en toppenkille..men bara för att det känns så bra nu så lär han väl supa sönder min lägenhet!! Hoppas inte!!!

Så nu ska jag upp å hoppa å åka tillbaka till Rimbo å städa min gamla lägenhet så att jag kan lämna ifrån mig nyklarna!!

Exklusivt för bloggen

Bokstäverna är dragna för maskeraden - Nyfiken å se vilken bokstav du fick?? Här är alla som kommer å bli bjudna än så länge :

Erika - H
Maria - I
Johan - M
Lollo - A
Douglas - U
Jessica - D
Caroline - J
Therese - T
Senka - V
Malin A + 1 - P & N 
Madde - R
Robin - C
Therese H - E
Daniel - F
Christer - K
Jenny - B
Tobbe - V
Izabela - G
Mats - L
Mathias - E
Fredrik L - P
Johan E - K
Josefin - M
Emilia - V
Annica - D
Danne - R
Mia - U
Frudd - C
Putte - E
Johan F - U
Johan W - V
Ida J - J
Johanna N - B
Malin L - N
Andreas K - A
Stefan - O
Johanna - T
Hanna - F
Anders - L
Jossan - H
Räkan - G
Jessica - I
Alexandra S - L
Linda W - P
Jonas O - J
Julia - M
Anders R - D
Emil - B
Alexandra B - N
Johan A - F
Jari - G
Jonas R - T
Catta - H
Johan H - S
Ossian - O
Wesslan - E
Jonny J - T
Jonny C - S
Ida E - C
Micke - R
Malin E - K
Anna - A
Benny - I
Charken - V
Hedvig - K
Sara L - V
Linkan - M
Peter - H
Mackan - M

Bli inte ledsen om du inte står me på listan, du dyker nog upp sen ;)

Carro äter havreboll innan lång promenaden...

100media_imag023 (MMS)

Carro äter havreboll innan lång promenaden! Kyligt värre ute!

Inbillningssjuk..

...det blir jag när jag hör att någon har magsjukan. Å min kära syster som jag träffade i max en timme igår hade spytt till lite igår kväll. Å eftersom jag skulle ha hennes son i kväll ringer hon ju självklart ner till mitt jobb å berättar att hon blev sjuk i går :S Ahhhhhhhh - KATASTROF!! Gissa vem som har gått å mått illa hela morgonen! JAG!! Helt jävla sjukt! Varför blir det så? Men nu har det ju gått flera timmar så nu mår jag bra..men det är samma visa varje gång när någon säger att dom har spytt. Ser jag någon som spyr på tv:n så mår jag också jätte dåligt.

Har köpt med mig en fryspizza hem som jag tänkte svulla me. Är det helg så är det ;) Ska kolla på Mother and Child..verkar vara en bra film men chansen att jag somnar innan det har gått 30 minuter på filmen är STOR!!


Får kanske finbesök i kväll av självaste Caroline! Hon kanske ska dra till USA i några månader så hon tyckte att det va bäst om vi tog vara på den lilla tiden som är kvar, haha!

God morgon! Nu är jag på väg till jobbet :/

100media_imag022 (MMS)

God morgon! Nu är jag på väg till jobbet :/

Inte allt för smart!

6-12 idag på jobbet - GULD!! Hinner ju nästan inte börja jobba innan jag får gå hem! Underbart! Lunchade med Carro å sen åkte jag hem till syrran å pratade lite maskerad, skulle ringa å boka lejdet med telefontiden va mellan 9-12 :/ får försöka å ringa på måndag om jag kommer ihåg!
Kom hem strax innan 15.00 å somade ju självklart i soffan nästan på engång! Vaknade vid 20.00!! Galet! Bra jobbat säger jag bara..hur faan ska jag kunna somnar i kväll då?? Ska ju upp kl. 05.00 i morgon igen :/ ahhjaa får se hur det går..Önska mig lycka till! ;)


Fredagslyx på jobbet!

100media_imag022 (MMS)

Fredagslyx på jobbet!

Soffdeg å Carro

Nu har jag målat naglarna å självklart fastnar jag imellan tangenterna :/
Idag har jag jobbat på Norrtälje sjukhus. Fick jobba utan syrran så jag fick jobba själv min tredje dag där..gick riktigt bra - eller jaa jag tror det! Fick med mig Carro ifrån norrtälje så nu ligger vi i min soffa med varsin dator å små pratar i bland å så äter vi självklart godis. Det är liksom vi!

Imorgon har jag drömtiden på jobbet, 6-12!! Å sen så skulle jag ha haft ledig helg men rycker in å jobbar 6-13 på lördag, Snäll som jag är!!

....!....

Så har det tydligen varit helg igen å va har jag gjort denna helg då?? Joo jobbat jobbat å jobbat å kollat liiite fotboll. Gled ner med baguetter till Rimbo if å passade på å stanna kvar å kolla lite under min lunchrast.
Så här inne va Carro i matcherna ;)

Jag å Carro åkte hem till Ossian efter jobbet i lördags där grabbarna satt å förfestade. Haha muppar säger jag bara!! Fick mig ett gott skratt eller joo dom va rätt många. Å väldigt många blåmärken fick jag också. Säger tack för dom Ossian..du kommer få igen, som vanligt!
Kvällen hos Ossian börjar iallafall med att han spiller ut öl på hela golvet så det blev till å ligga på alla fyra :P haha!

Sen bjöd han på lite dans också :P Mycket underhållande!


Körde in Johan å någon polare till Norrtälje å sen fick det vara nog för den kvällen!

I Söndags efter jobbet blev det film, chips, cola å dipp. Carro va tvungen å förbereda dippen så att den skulle stå å dra sig innan vi kom hem.


Nu är det dags för den hemlige miljonären! Underbart program!!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!