Calvin Harris - You Used To Hold Me

Slutet!

Äntligen är denna arbetsvecka över. Det blev "bara" 53 timmars arbete! Känner mig lite sliten, men slutade klockan 13 idag. Riktigt skönt å behagligt! Denna vecka väntas bara 4 dagars arbete å på lördag är det julbord med jobbet! Vi ska till Vaxholms kastell. Någon som har varit där?

Gissa vad jag fick tag på idag?? :D
Läderväska

Läderväska - från H&M

http://www.hm.com/se/s/0225RJ

Versace. Liten lackhandväska i läder med nitar. Handtag av metallkedja. Magnetlås. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Såååå jävla snygg! Hoppas bara att den inte är för liten! Då skickar jag tillbaka den på engång!!
Nu är det sängen som väntas å tvtittning som gäller ;)

Hörs!

Dags att..

...JOBBA så klart ;p

Mycket i huvudet?

Hade mobilen på laddning hela morgonen eftersom jag glömde å göra det under natten..men när jag väl kommer till jobbet å ska ha lunch så börjar jag å leta efter mobilen i väskan! Men nej, inte finns den där!! Jag har packat ner hårborsten i stället!! Haha..naken man kände sig dårå ;)

Huvudvärk delux

Mitt huvud sprängs snart :/ Somnade kl. 17,30 igår för att jag hade sån huvudvärk. Men nu är det dags att hoppa upp ur sängen å in i duschen här väntas ett 10 timmars arbetspass :p Underbara helg!

RIMBO-GALAN

SÅÅÅÅÅ nu är jag klaaar! En halvtimme innan folket kommmer hit på förfest :) Har städat hela lägenheten. Fixat mig..eller jaa har ju självklart fått hjälp av Louise Lundh som vanligt :) TACK IGEN! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig! <3
Före bild :/ Scary!!!! Trött å sliten om Faan!

Efter, Lite bättre ;)

Har jag sagt...

...att jag fick tag på Avicii biljetter?? ;)

Haha!!

Louise ramlade ur min bil, hon fastnade i min handväska! Det ända hon tänkte på va sin mobil :)

Barn är underbara

Så här har tydligen min älskade systerson som är 10 år sagt till sin mamma idag - Om jag får ett syskon ska jag bara lära den bra saker. Så den inte blir som min Moster och går ut på krogen varje dag! Haha är han inte underbar? ;)

5/11

I natt sov jag hela natten! Så nu har jag ont i huvudet istället bara för att jag har sovit så länge :P Tänk att man aldrig blir nöjd! I morgon är det tre veckor kvar tills första advent..faan vad fort tiden går! Å vad ska jag köpa till syrrans kille i julklapp? Fick honom i julklappslottningen.. Å min systerson önskar sig lite dyrare saker i år..Iphone 4s, en platt tv (först ville han ha en 180 tum men när jag berättade att jag har en 50tum så kunde han tänka sig en 32 tum ;) ) en undulat ?? fattar inte vad han ska med den till :P så jag får väl se vad jag ska köpa till honom ;) Nu ska jag hoppa in i duschen å dra vidare till jobbet.. Trevlig helg allihopa :)

Lunch på jobbet

Är helt själv i lunchrummet! Värdelöst är ordet! Har funkat ganska bra å jobba ändå har inte haft någon tappa-andan-host-attack!! Men kvällen är låååång! I morgon är det röd dag, vilket betyder att vi öppnar kl 10 på jobbet, skönt för vissa som får börja senare för det. Men själv börjar jag kl 11!

Avicii evenemang

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=189742204438690

Ska du också se Avicii på Ericsson Globe den 3 Mars! Anmäl dig då till evenemanget på Facebook (länken ovan)! Ses där ;)

Trött


Jag är så jävla trött! Kan inte sova pga min hals. Hostar heeeela tiden. I natt så har jag SUTTIT i soffan å sovit, det hjälpte inte med min uppbyggnad i sängen. Är så trött så jag är grinfärdig, tur att jag iallafall har tre timmar på mig innan jag måste fixa mig för jobbet!

Torsdag

Idag har jag hunnit med MYCKET!

Va på jobbet å köpte grejer till halsen strax innan 8. Vaknade kl. 5 av den här jävla hostan jag har! Det räcker nu! Jag ska jobba hela helgen!!
Hämtade upp Lollo kl. 9 å så satt vi upp den sista väven i sovrummet, in till Norrtälje å lämna tillbaka väven som blev över å köpte färg -  så nu har jag målat halva sovrummet å resten får jag ta om två dygn när klistret har torkat! Det blir riktigt bra. Pappa är ju lite nervös eftersom vi gör det själva eftersom jag bor i hyresrätt. Han är ju fastighetsskötare å gör ju besiktningar på lägenheter när man ska flytta ut. Han vill ju inte att jag ska få nerslag den dagen jag flyttar ut. Men tänkte att han skulle släpa sig hit å kolla om han tycker att det duger! Vilktet jag tror att det gör! Skit skönt iallafall å slippa alla hål å märken efter bort rivna tapeter! Så snart är två av fem "rum" fixade :)
Tvättade även bilen idag. Tog latmask varianten ;)


Sen har jag varit å fikat med min mami! Hittade ett kort på mig när jag va liten :)

Det finns vänner...

...å så finns det Vänner! Lollo är en underbar vän som ALLTID ställer upp! Idag har hon hjälpt mig med å renovera sovrummet. Så nu känns det mycket bättre. På torsdag ska det sista sättas upp å sen ska det målas :)

Tack IGEN kära du för all hjälp! <3

Underbart kort på Lollo!
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!