Erika - Magen: 328-1

Idag gick jag hem ifrån jobbet fyra timmar för tidigt..hade sånna jävla magsmärtor å illamående. :( Blir helt slut efter att jag har haft sånna magsmärtor så jag somnade på soffan mellan 15-19 är fortfarande jätte trött. Är såå jävla sur över att jag gick hem på grund av magen men det är ju första gången jag är hemma på grund av den sen jag kom tillbaka till jobbet, så jag ska väl inte klaga!
Men faan ta den jag SKA gå å jobba i morgon..får ju jobba med underbara Carro då - eller jaa vi kan ju vinka till varandra iallafall..
Frågorna är ju bara - När ska jag vara helt bra igen? När ska jag kunna äta all mat igen? Börjar å trötta på detta väldigt jävla mycket nu. Allt på grund av en resa som jag från början inte ens vilja åka me på :(
Så jag säger bara  - Va envis å ändra aldrig ett beslut!

I morse när jag klev utanför porten tyckte jag att det va lite småkallt ute så när jag kom ner till jobbet så va jag tvungen å kolla hur kallt det va,
hmm "bara" -20,9 kl. 07.50, yeah!! Å kallare skulle det ju bli..kul då att jag ska gå ut runt 05.40 i morgon. Inget jag ser fram emot :/

Kolla in den här heta bilden jag hittade på Carro ;) haha!

We Will Rock You

Älskar mina lediga måndagar. Vaknade till liv runt 10.00 men gick ut å la mig i soffan för å kolla på tv, där somnade jag självklart om - till 15.00 ungefär ;)
Råkade surfa in på H&Ms sida å gissa vad det va där!?! REA! Hur kul som helst tänkte jag, men icke..fanns inte alls mycket jag ville ha. Så det fick bli ett par byxor å två tröjor..

Bjöd in mig själv på middag hos mami och papi, jätte gott men fick väldigt ont i magen utav såsen - men är man van så är man :/

Känner mig fortfarande lite små sliten efter helgens fest men nu blir det lugnt tills den 18:e december då är det 30års fest. Spännande!! Hoppas ju på att mamma tar hem min inbjudan ifrån jobbet så att jag kan börja tänka på vad jag ska ha på mig.

Nu ligger jag i soffan igen å kollar på Hollywoodfruarna - Jag verkligen älskar Maria!


Bjuder på en liten videosnutt från julfesten :)

Ingen julklapp!

I år kommer vi inte å få någon julklapp ifrån jobbet! Chefen berättade igår att dom pengarna kommer å gå till Barncancerfonden i stället!! HELT RÄTT!!

Julfest med jobbet igår!

Igår va äntligen den efterlängtade julfesten!! Å det blev på inget mindre ställe än Teatern :) Grymt nöjd! Har alltid sagt att förut när vi va på Teatern va den bästa julfesten någonsin så nu toppar båda besöken på Teaterna listan över dom bästa julfesterna. Tack Åke!

Men som vanligt så va vi HELT ute å cyklade när det gällde å gissa vart vi skulle. Så vi satt oss så fint på bussen å blev grymt glada när dom svängde höger mot Norrtälje.


Först så blev det mingel med lite alkoholfri(varför?)glögg, så den skippade vi :P haha, dricker inte glögg ändå så..
Sen blev det lite mousserande till fördrink - jag åt ju varken förrätt eller efterrätt så det blev mest dricka för min del..




Sound Of Sweden va där för å underhålla oss


Sen blev det dans för hela slanten - grymt bra musik!
Jag kom även ihåg å byta skor när det blev för vild dans, eller så va det för att jag va helt slut i fötterna. Å jag kan lova att jag har ont i fötterna idag. Eller jaa..jag har ju ont i hela kroppen idag!






Nu blir det Gossip Girl å sen så lovar jag att jag ska slänga in lite videosar från igår ;)

Min Ängel Lollo!!

Ligger just nu med huvudet i lollos knä, hon har plockat min stackars bryn å nu håller hon på att sätta på lite längre fransar. Vad skulle jag göra utan dig?? 

Faan vad kul jag ska ha i kväll!!


Har varit ner på jobbet å hjälpt kotten med julbordet.. va grymt sugen på skagenröran..den såg mumma ut!
Köpte hem lite julskinka till frulle i morgon :)

Later

Snart såå..

Nästan klar med städningen..har bara dammsugningen kvar i morgonbitti. Har ju erbjudit mig å jobba några timmar imorgon medans vi har "julbord" för våra kunder. I år har dom bestämt att vi ska ha fyra små julbord så att man får smaka på lite olika grejer. Tror att det är fisk delen det bjuds på i morgon. Blää för sill å sånt. Men får ju iallafall jobba med världens bästa kotten imorgon, det väger ju upp starkt!
Har ätit julskinka idag, äntligen har den kommit in till charken så jag va där å skivade upp några skivor till mig!

Så det nyaste spåret vart vi ska i morgon är Gafflarna i Rånäs men fortfarande att Playboys som ska spela..det skulle vara grymt kul! Hoppas hoppas!

I morgon kommer Lollo hit å ska sminka mig å fixa mitt hår - Love you!
Fixade till naglarna i dag så har jag kanske sparat lite tid i morgon!




Sov gott!

Piss lön

Fick nog den sämsta lönen någonsin denna månad..men det gjorde inte så mycket nu när jag har betalat mina få stackars räkningar.
Täby på måndag Kakkan å Therese?? ;)

Nu ska jag hoppa ur sängen för å städa till lägenheten lite, imorgon är det ju förfeeeesten här. Kan ju ha lite ordning då..

Är det så här det känns i åttioårsåldern??

Helt jävla slut i kroppen efter dagens arbetspass..undra hur många kilo man lyfter varje dag?!?
Bara bananerna å apelsinerna i dag väger tillsammans ca 460 kg, å det va bara en bur å en pall...inte konstigt att jag är trött i kroppen just nu. Å eftersom ICA är såå jävla smarta så packar dom alla deras varor på pall så halva pallen med apelsiner fick jag lyfta två gånger. Inte såå smart tänkt. Ska nog börja jobba på nått ICA lager å ändra lite ;)

I morgon är det ÄNTLIGEN sovmorgon! Behöver verkligen det. Å i morgon kör jag ett mes pass mellan 13-19, sen är det Hockey! Rimbo-Norrtälje! Hejja Rimbo!

Slumrade till på soffan nu på kvällen å blev väckt av en telefonförsäljare (självklart) men brann inte av på honom utan lyssnade lungt å fint, eftersom jag fortfaranden halvsov, men det slutade med att han inte hade något å erbjuda mig för jag hade bättre internet än vad han hade å erbjuda :P Så han sa typ bara - men jaha då ska jag inte störa längre! HALLÅ? Hur ofta händer det? Så jag skrattade å sa att han va nog den bästa telefonförsäljaren som någonsin har ringt mig :)

Från ICA till Trysil

Vi kommer å sakna dig Charken!
När du får hemlängtan så kan du krama om nallen å tänka på oss men du är ju snart tillbaka ;)
Glöm inte att vi vill se massa kort på dig å ica-nallen på massa Trysiläventyr.
Å vem vet, kanske får du en "barngrupp" som vill lära sig å åka skidor :D




Idag har varit en ganska seg dag på jobbet..eftersom det snöade Massor så har det inte varit så mycket kunder å handlat. Han ju å göra det jag skulle å lite där till men tycker att det är lite roligare när det är lite stressigt å stirrigt! Men dom dagarna är ju inte lååångt borta då ångrar jag nog att jag skrev det här :/
Min efterlängtade sovmorgon sket sig..börjar kl. 6 i morgon - bara 7 timmar tidigare :( Får ta sovmorgonen på lördag.

Varför ska det snöa? Hur ska jag kunna gå i dessa skor ute på lördag?

Pumps från Skopunkten.com

Men kakkan har ju lovat att hon ska springa hem med mig på ryggen om det är snö ute ;)
Lite alkohol i kroppen å sen kan inte Erika gå för då har hon stukat båda fötterna, haha..om det blir dans så SKA jag dansa barfota eller byta skor..är det någon som kan påminna mig om det i dimman??

Nu blir det duschen å sen sängen..

Sångträning på jobbet!

dsc00389 (MMS)

Sångträning på jobbet!

Dagens lunch - pasta men köttbullar å toma...

dsc00383 (MMS)

Dagens lunch - pasta men köttbullar å tomatsås. Mums! Kul att när jag vaknade i morse så kunde jag inte ringa på mobilen, bra jobbat 3. Fick stressa massor i morse för å hinna ner till jobbet å låna telefonen här. Fick tag på posten som så snällt tog med sig mitt nya körkort till jobbet. Tack Carro för att du strök en av "att göra" sakerna på min lista!

Soffhäng

En kopp Te, Maria Montazami på tv:n å datorn i knät för pauserna

Like a g6

Så nu är jag på G. Låg kvar i sängen tills strax efter 15.00, underbart skönt. Gick upp för å starta en maskin med tvätt. Men kröp ner i sängen lika fort som jag gick upp.
Slängde fort i mig lite mat å sen åkte jag iväg för å hälsa på syrran på jobbet. Eller hälsade på å hälsade på, hon satte mig i jobb. Skulle aldrig klara av å jobba där..För det första å va jag livrädd för å stöta på blod någonstans, sen så blir jag faan hög av ångorna av spriten dom städar me :S

Å så måste jag ju självklart klaga på alla som inte kan köra bil för att det snöar ute! JÄVLA NÖTTER! SNÖN ÄR INTE FARLIG!!

Har mycket jag måste fixa denna vecka..Usch hur ska jag orka?
*Städa
*Fixa adventsstakarna å sånt innan lördag
*Frågesporten på bussen till julbordet
*Gå på bolaget, till mig å glögg till förfesten
*Hämta ut min nya körkort, kanske dom kan komma med det till jobbet i morgon?!?
*Köpa fransar å naglar, kanske lite nytt smink
*Få upp nya lampan på rätt plats, ska smöra för papi ;)
*Fixa skor tills på lördag om det är snö ute :/
Å så ska jag ju även jobba å träna utöver det..hoppas att jag är ledig på torsdag å att det inte är den piss torsdagen jag jobbar. Helt onödigt å ha EN torsdag varje månad, inte konstigt att jag nästan alltid glömmer bort att jag ska jobba när den kommer :P

Detta är min nya favoritlåt - grymt skön!

100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
Erika, Erikkabejb å Heeeej sa hästen!

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Min envishet

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag är för generös mot folk som inte förtjänar det!

4. Detta är jag rädd för:
Oj, massor :P

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Mat, luft å sex ;)

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Sjunga, ljuga utan å le, hålla mig borta från Facebook

7. Tre saker jag tycker jag om att göra:
Skratta, Spinna, Pussas

8. Detta vill jag göra just nu:
Gå upp ur soffan å hämta ett glas Cola

9. Bästa känslan:
Värken i magen å tårarna efter ett skrattanfall å träningsvärk

10. Värsta känslan:
Bakiskänslan jag hade förra söndagen

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Ärlighet, Romatisk, Humor

12. Är jag kär just nu?
Nope

13. Jag vill gifta mig…
När jag träffat den rätta

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
Få barn, hoppa fallskärm, leva livet

15. Min käraste ägodel:
Tycker inte om svaret men det blir - Mobilen

16. Något jag vill ha i present:
Britney Spears nya parfym Radiance

17. Detta har jag på mig just nu:
Trosor

18. Favoritkläder:
Mina kläder

19. Favoritdjur:
Katt

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Lyssnar på det mesta - Pop, Schlager, RnB, Trance, Dance, Rock...

21. Tre favoritlåtar just nu:
Tim Berg - Seek Bromance, Black Eyed Peas - The time, Rihanna - Only Girl

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Länge sen man gick i skolan :P

23. Stjärntecken:
Lejon

24. En bok jag älskar:
Läser inte allt för mycket böcker

25. En film jag älskar:
Ingen

26. Tv-program jag gillar:
Desperate housewives å Gossip Girl

27. Favoritdoft:
Miss Sixty

28. Detta äter jag gärna:
Lätt Tacos å Grillat

29. Dricker helst:
Vatten eller vin

30. Favoritgodis:
Hallonlakritsdöskalle å Ferarribilar

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Håller mig gärna i Sverige i några år till

32. Färg på mina ögon:
Gröna

33. Min längd:
171,5

34. Jag tror på:
Mig själv!

35. Jag spelar: 
Inget!

36. Person jag beundrar:
Min syster

37. Så här bor jag:
I en hyreslägenhet, 2 rok

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Två

39. Det här tänder mig:
MASSOR

40. Det här gör mig avtänd:
MASSOR

41. Favoritfärg:
Svart & Rosa

42. Favoritcitat:
Har nog inget

43. En hemlighet jag vet:
Säger jag dom så är dom ju inga hemligheter längre…

44. Bästa present jag fått:
Får bara bra presenter så jag kan inte välja

45. Senast köpta skiva:
Thåström tror jag att det va

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Mina ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Finns några saker

48. Udda förmåga/egenskap:
?

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
En katt

50. Vad lyssnar du på just nu?
Tiesto

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Jobbat

52. Var är dina föräldrar födda?
På sjukhus

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Oj det va länge sen..kanske Voddler

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Kinarestaurangen

55. När badade du i en pool senast?
I somras

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Nej

57. Hur många barn vill du ha?
Två, men är tacksam om jag får ett

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Hårdrock

59. Röstade du i valet?
Självklart

60. Vad har du för TV-kanaler?
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, Travel and living, Mtv, Discovery, 4+ å barnkanalen typ

61. Har du åkt moped någon gång?
Ja, många gånger

62. Har du busringt någon gång?
Ja

63. Har du fått felparkeringsböter?
Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Har inte gjort men vill lätt göra det! Kanske till sommaren??

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Thailand

66. Har du en egen trädgård?
Nej

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simpsons

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Haha neeej

69. Badkar eller duschkabin?
Dusch

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Sex and the city 2

71. Favoritpizza?
Opera är ju gott

72. Chips eller popcorn?
Chips, gärna lantchips - Gräddfil

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Kör naturligt

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Va? Näää

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
HAHA neeej

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Äppeljucie

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Pizza med Carro

78. Favoritchoklad?
Äter inte choklad

79. När röstade du senast?
Sist

80. När åt du en hemodlad tomat sist?
I somras

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Jaa ihop med jobbet ;P

82. Är du bra på matlagning?
Jag är gryyyym

83. Klarar du att tanka själv?
Jaaa, kan man inte det ska man inte ha körkort!!

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?
Nope

85. Pepsi eller Coca Cola?
Cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Jaa

87. Vad var det senaste du handlade?
Mat idag

88. Har du kräkts offentligt?
Det har jag nog

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? 
Tar nog pengarna ;)

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Jaa

91. Har du ringt något betalnummer?
Ja

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Det tror jag absolut!

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Syster, på jobbet :P

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Hade nog lagom

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Jag som säger "ERIKA" å så säger 3 "kan inte ta emot ditt samtal just nu.."

96. Vad har du i din väska?
Vilken av dom?

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Borstar tänderna

98. Vad är du tacksam för idag?
Att jag är någorlunda frisk idag å mina underbara vänner!

99. Var hittade du den här listan?
På någons blogg antar jag

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Carro å linda, dom enda två bloggarna jag läser!

Äta, Jobba, Sova, Dö

Så ser min helg ut!! Å idag har inte varit någon rolig dag :( Efter lunch så började jag å må jätte illa. Sen gick det över i några minuter å så kom det smygande igen. Så höll det på i fleera timmar. Det är faan inte kul när man ska sitta i kassan dom sista timmarna..men hade sån tur så att det försvann helt nästan dom två sista timmarna. Han bara å komma hem så började det igen. Sån här rolig dag hade jag ju för inte så länge sedan. VAD ÄR DET FÖR FEL??
Jobbar ju bara 9.30-15 i morgon så det är bara å bita ihop om jag mår illa i morgon när jag vaknar igen.

Om en vecka vid denna tid kommer jag å ha skit kul..då är det julbord med jobbet. Finns en chans att det spårar men det som händer på ICAs fester ska väl stanna på ICAs fester...eller?? ;)
Senaste ryktet säger att det blir på Bistro med Playboys som lirar. Det skulle vara hur grymt kul som helst. Ett annat spår va ju att vi skulle på julgalan i Norrtälje men det tror jag inte längre. Tror iofs inte på Bistro heller men någon lång resfärd blir det inte..det känner jag på mig! Paparzzi-Erika looovar å vara i farten då! ;)

Nu ligger jag i sängen å det ska bli såå skönt å få sova själv! Carro har ju sovit här å hon snor täcket av mig heela tiden, å i natt så bråkade vi verkligen om vem som skulle ha det..orkade ju inte gå upp å hämta det lilla täcket.

Sov gott!

Carro får diska efter lunchen. Själv ligge...

dsc00373 (MMS)

Carro får diska efter lunchen. Själv ligger jag i soffan å mår jätte illa. :-S Tycker lite synd om mig själv!

I sängen med trevligt sällskap..

Att kolla på Idol med Carro är lite distraherande när hon nästan sitter å skriker - SER DU SNOPPEN PÅ HONOM?? - Ser du? När dom filmar under ifrån! Hon pratade om Weise..Vad tittar männsikan på när det är en musiktävling??
Skönt att han åkte ur Idol iallafall..diggar honom inte så mycket å mina favvisar Olle å Minnah är ju kvar så jag är nöjd.

Nu ligger vi i sängen å i morgon är det jobb igen..först ska man rycka in på frukten, börjar å bli riktigt tråkigt å vara där.. men man kan inte alltid få som man vill. Hade ju hellre haft min tid i Post å Spel å fått jobba med Carro hela dagen, men nu får vi ju luncha ihop istället. Det duger de me! :) Sen blir det ett par timmar i kassan. Det är ju hur tråkigt som helst men usch såå vi skrattar dom sista timmarna. 
Duu..Vad ska vi äta för gott??

Idag såg jag killen som gav Carro blomman, Han va jätte söööt!!

Nu ska jag släcka ner!

Sov gott allihopa!

Borde det inte vara underbara fredag??

Joo om det inte va så att jag jobbar hela helgen..men men vad ska man göra. Känns ju bra att man tjänar extra pengar på helgerna å i morgon är det ju special-Carro-Lördag ;) Dom är ju aldrig tråkiga! Sen har vi ju finbesök av självaste mamma Stephanie som är å jobbar lite extra. Kul att du är tillbaka!

Lunchen blev ju en skrattfest då underbara Ida först klagar över att maten inte va tillräckligt varm så hon gick å micrade den i tre minuter å säger att det gör faan inget om maten exploderar för nu skulle den bli varm. Sen jävlar blev den varm men tyvärr så tappade hon hela tallriken i golvet å det blev pasta carbonara över hela golvet/barstolen/väggen..men det va ju inte det som va det roliga utan hennes underbara kommentarer hela tiden..till sist så blev det te för hennes del till lunch!

Idag får jag finbesök av självaste Carro som ska sova över här..känns ju så där när jag vet att hon kommer å sno hela täcket för sig själv hela natten ;) Så det blir lite gooodisÅcoooolaÅidooool!!


Här är bilen som skulle vara på förra inlägget..

Lunch hos min favorit pizzabagare, Tony! ...

Lunch hos min favorit pizzabagare, Tony! Blev "lurad" å köpa lotter i från rimbo hockey! Köpte 4 st å vann 50 kr, det blir 2 nya de ;-) inte lika bra vinst som förra gången, då blev det ju 2000 kr hos ving. Det här lilla inlägget har tagit 30 minuter så nu får det räcka! Ses!

Dagens ros ;)

Skulle verkligen vilja veta vem denna underbara kille är som ger Carro denna ros!!!! MEN du skulle ha gett den till henne själv ;)



Liiiiiite avundsjuk är jag ju..det här slår ju blommorna jag fick med bud med HÄSTlängder, haha! Men du är värd den rosen..Åhh vad jag vill veta vem han är!
Någon som känner honom?? SÄG TILL MIG DÅ!!

Lussebulle!

Frukosten köptes in å jag åt den hemma hos mamma som skulle baka lussebullar. Jag som inte kan äta sånna godsaker sa NEJ till å hjälpa till, men kunde inte motstå frestelsen sen. Gjorde bara en längd å mamma gjorde alla lussebullar. Åhh jag vill också kunna äta :(




Godmorgon

Hur kommer det sig att jag alltid vaknar runt 5-6 på morgonen när jag är ledig..kan man inte ställa in kroppen på sovmorgon?? Skulle vara jättesmart iallafall ;)
Ligger fortfarande i sängen men borde gå upp, har en del saker å göra idag. Å ikväll är det ju spinning igen :)
Har lovat Sara att vi ska sitta läääängst bak någongång för hennes skull, så det får väl bli dag.

Tanka bilen, lämna in Icabucklan på lite förnyelser, haha, göra iordning lekarna/tävlingarna till julbords-bussresean. I år ska jag vara lekledare då magnus tyvärr inte ska me..men någon måste ju ramla när bussen svänger så jag tänkte att jag tar på mig det i år! Å så ska det göras en blogg åt Elin som åker till Trysil nästa vecka, vi kommer å sakna dig!!

Sen blir det nog en sväng till lilla mamsen. Å så skulle det vara skönt med en promenad i den lilla snön som finns.



Kikki Larsson

Idag va det riktigt tungt på spinningen..men faan vad gött nu efteråt :) Han även springa in på gymmet å hälsa på "lilla" Johan Fredriksson..

Joo, Världens roligaste människa va på spinningen idag..



Grymt jävla snygg!!

Precis så känner jag mig varje dag då jag måste sätta på mig dessa snygg skor med stålhätta. Eller Clownskor som Frudd säger...men tror nog att det är snyggare å ha alla tår kvar än å ha några sönderkörda. Måste ju piffa upp dom tråkiga arbetskläderna/skorna med ett par underbart (?) fina strumpor ;)

(Jaa jag har dragit upp dom extra mycket för att ni ska få beundra dom fina färgerna)



Nu ska jag snabb som jag är byta om till lite spinningkläder..ska ta med mig rätt skor idag så att jag slipper å tokköra hem å köra värsta springpasset för å hinna tillbaka i tid med rätt skor.

Sorry kakkan, glömde Blogga på lunchen. Ha...

dsc00358 (MMS)

Sorry kakkan, glömde Blogga på lunchen. Hade så trevligt med johanna, mulle å lill chefen! Nu sitter vi på fika å sjunger liite. Later!

Tröghöna!

Det fick bli å städa i denna heta tröja..inte för att jag har varit på Ullared men ändå!


Å så här såg det ut innan jag "städade". Han bara å plocka undan för sen började Desperate Housewives..å det måste jag ju se.


Å nu ligger jag å kollar på Bartenderskolan..men hallå?? Hur jävla puckad är hon Vanita eller vad faan hon heter!?! Spelar hon eller är hon såå jävla trööög!

Nu blir det sägen å klockan är ställd på 05.00 :(

Sööv Gööt!

YEEES!!

Fick julschemat idag..är ledig 24-27 december..vad betyder det då?? Joo hela familjen samlad på julafton å PARTY på juldagen :) Dessvärre blev det så att jag jobbar på nyårsdagen men det gör inget!! Va helt inställd på att få jobba julafton eftersom jag inte har jobbat jul på evigheter. Förra året va jag ju sjukskriven å året innan det så va jag i Thailand (blää).

Idag slog jag på stort till middag ;)

Korv me brööö!


Skulle vilja ha en till men orkar inte göra iordning en till..måste städa..det är katastrof här hemma. Vem är det som stökar ner såå jävla mycket..är ju bara på jobbet tycket jag! :P

Smet hem en halvtimme tidigare från jobbet, åkte hem till syrran å min lilla älskling å bjöd dom på glass!


Nu är ljudet inkopplat, spotify igång å nu ska det städas, fast sitter väl här snart igen. Känner mig själv ganska bra nu efter 26 år ;)

Fullt upp

Den 8-9 januari, då är det första lediga helgen jag inte har någon inplanerat, ännu! Det är jobbigt å ligga på topp å ha så mycket inplanerat..eller inte! I löööv it! Förutom varannan helg, dom kan vi räkna bort då är det ju bara jobb :P

Ligger i soffan å degar fortfarande..älskar verkligen måndagar! Har ätit lite pasta, har ju kommit på att jag inte orkar spinna utan att ha ätit något. Är fortfarande jätte dålig på å få i mig vatten, hur faan gör man för å få i sig vatten??


Ledig!!

Ahhh...sovit tills nu!! Katastrof..jag som skulle göra såå mycket idag. Hmmm men skönt va det! Kanske behövdes efter den här helgen.

Nått jag inte fattar är hur man kan vara såå jävla på å sen vända å vara såå jävla ointresserad!? Inget av det är speciellt charmigt!!



Bjuder på en bakisbild från igår ;)

Finner inga ord :D

Bakis å Farsdag!

Mådde inte allt för bra när jag vaknade i morse efter ca sex timmars sömn. Va tvungen å gå upp för å äta frukost, huvudvärkstabletter å Coca-cola. Finns inge bättre frulle! Mådde såå jävla dåligt, trodde att jag skulle spy fleeeera gånger :/ Varför ska man dricka så mycket?? Tror faan att jag fick i mig en vinare å 11 cider igår..det är inte bra! Nu blir det inge alkohol för min det..eller vänta jooo det är ju julbord om två helger!! Weeehaaa!!

Kollade ju självklart igenom min mobil när jag vaknade, den låg ju i sängen brevid mig. Då ska man alltid vara nervös, det betyder ju att jag har rört den under tiden jag har sovit..å när jag har druckit å är toktrött så kan jag svara i telefonen utan att jag vaknar :/ Å självklart så hade jag ju ett mottaget samtal 45 minuter efter att jag har gått å lagt mig..men samtalet varade bara i 23 sekunder. Haha! Fast jag hinner nog slänga ur mig massa elak saker på en såå kort stund. SORRY om jag va otrevlig! Jag sov ju ;)

Hängde ju hemma hos Kakkan igår med Charken (Elin) å hennes vänner..haha! Måste bara fråga varför lånar man ut sin mobil till någon som man aldrig har träffat?? Skyll dig själv för att du blev facerapad!! Två gånger! :P Shit vad jag skrattade..stackars pöjk! Å en annan kille han kunde inte skriva mess..vaddå vart varit?? Jag fattar fortfarande inte!!! :)

Sen fick vi besök av Dennis å hans vänner. Dom sa inte allt för mycket men verkade trevliga.

Grillning på uteplatsen


Vin till middagen ;)


Jättegod mat som jag höll på å dö av, satt en potatis jävel i halsen som nästan kvävde mig!


Lite vingligt va det, haha!


Vill du ha en puss??




Har varit hos min papi å firat honom han fick en Triss-Slips å choklad!


Mmmm mumma, tänk den dagen jag kan äta choklad igen..längtar!!!

Nu ligger jag i soffan å kommer inte å göra många knop mer idag..syrran tycker att jag ska gå på spinningen med henne men det orka jag inte. Så jag får ta å gå i morgon!


Såå nu är vi klara för kvällen. Nu väntar ...

dsc00346 (MMS)

Såå nu är vi klara för kvällen. Nu väntar vi bara på charken å hennes vänner! Skulle ha kjol men strumpbyxorna gick sönder så nu är jag sur å kör på jeans! later!

Nästan som om det är sommar..

Vid 01.00 i natt ringde min telefon å det va ett nummer som jag inte hade.. så här lät det typ
Jag-Erika
Någon-Sover du??
Jag-Aaaa
Någon-Hör du vem det är??
Jag-Jag är ju inte döv bara för att jag sover!!
Någon-Jag har hört att du ska ut i morgon!?
Jag-Duu..jag ligger å sover å måste fortsätta med det!

Å sen så avslutade vi samtalet..hade verkligen INGEN aning om vem det va förrens jag gick in på eniro i morse å kollade upp det!! Haha skulle aldrig ha gissat att det va lilla Ossie Karlsson som kände för å väcka mig!! Tack för det, å du jag lovar att jag kommer å ge igen :P

In till Norrtälje så fort jag hade packat mina sjuhundra väskor å påsar..hämtade upp kakkan för en liten snabbis på stan. Glodde igenom H&M på mindre än tre minuter, shoppade på oss lite mer gott dricka på bolaget å så han vi ta nytt kort på mig till mitt nya körkort..äntligen!! Joo vi han ju lyssna på någon mupp som stog å sjöng om jesus utanför bolaget..å så hade hon med sig sina tre eller fyra barn!! Elak mamma!!! Det va ju faan kallt ute..okej om det va sommar å skönt väder ute!! Fyyy!!

Vidare till Coop för å köpa på oss resten av maten.

Hem till Kakkan för å färga håret på oss båda..Kakkan va ju såå snäll så hon fägade hela min rygg/nacke/öron. Fick stå i duschen i en evighet för att hon är såå snäll å geggar!

På med engångsgrillen å på med köttet..kändes nästan som sommar igen!
Till köttet serverades det klyftpotatisar, sallad å självklart VIN!!


KOLLA IN KAKKANS BEA"KLICK"!! HÖLL PÅ Å SVIMMA NÄR JAG SÅG "KLICKEN"

Sen blev det lite vila..det är jobbigt å vara oss, när vi måste skratta hela tiden!

Å nu vaknade Kakkan så nu jääävlar ska vi tagga!!

På väg å shoppa lite på coop..

dsc00343 (MMS)

På väg å shoppa lite på coop..

Ska bli skönt att få rida ;)


Hej Erikas bloggläsare! jag drar ett gästinlägg här medans Erika sitter med gegga i håret!
(mitt verk ;))

Vad ska vi ta och berätta om Erika då som inte alla redan vet?? Att hon fryser så mycket just nu så hennes bröstvårtor håller på å ramlar av. Kul att ha två sånna liggandes på golvet hela kvällen ;)

Ska nog lura med henne ut ikväll med, hon är ju ändå vildhästen. The one and only!!! ;D
Så om det kommer en massa och häller i henne shotar ikväll så borde väl det gå vägen, eller??



Ska nog ta och koka mig några ägg snart, med lite salt på så är ju det faktiskt jättegott, lite xider till och dagen är räddad.. Jag är även kissnödig men Erkkan har occuperat duschen just nu så får knipa lite här, bra träning kanske, hmm...

Nu ska även jag få lite färg i håret, vi syns och hörs på stan (ica)!


 //Kakkan































ps. Erika du är facerapad, HAHAAH du är så ägd. in your face!!! ;)

10/11/12

Idag skulle jag ha velat gifta mig, men blev lite svårt när jag inte har någon å gifta mig me. Får helt enkelt vänta tills något bra datum dyker upp igen å se om jag har någon då som jag kan gifta mig me ;)

Har lagt köttet i marinad tills i morgon då vi ska grilla på kakkans uteplats, en favorit i repris helt enkelt!
Har ju alltid sagt att jag ALDRIG ska sätta min fot på Mobergs Bar men skulle nog kunna tänka mig å gå dit i morgon...men oops, det va tydligen 38 (!) års gräns. Så då gick tydligen inte det. Ledsen jag blir! :P

Kakkan vill till Teatern, Charken vill till Piren å jag kan gärna stanna hemma..så vi får se hur morgondagen slutar

Nu ska jag slumra in i drömmarnas värld ett tag.



GRATTIS FRÖKEN NILSSON PÅ FÖDELSEDAGEN!!

Rallystjärna nästa?

Om jag bara hade sexpunktsbälte, hjälm, en bil jag inte är allt för rädd om och vet att jag inte får möte så då jävlar hade det gått undan i dag upp till mamma å pappa!

Så idag fick det bli lagom hastighet men muppar finns det ju gott om, man behöver inte ligga mitt i vägen bara för att det är snö. Å man ligger verkligen INTE på den mötandes sida i en kurva, FÖR DÄR KÖR JAG!! Så nu fick jag ju ta å slicka snödrivan å jag lovar att det sprutade snö, som i en actionfilm, som kakkan sa :P Inte stannade jag heller för å se hur det gick för muppen så jag hoppas att du svängde till massor å for ner i diket på din sida!! Å kan man inte köra bil på en smaaal väg eller i snö så ska man faan inte ha körkort, så det så!

Nu är det jul igen

Jobbade "bara" liite för länge igår, men är det snart jul så är det ;) Älskar verkligen julen! Å nu har vi massa julpynt på jobbet!!
I och med att jag jobbade lite länge igår så är jag helt D.Ö.D i kroppen idag, somnade i soffan runt 21.00 igår å vaknade till liv runt 10.00 idag men har legat å halvsovit tills klockan va ca 15.00 då underbara Kakkan ringde för att hålla mig uppdaterad om vad som har hänt under dagen när hon jobbade :P Såå nu är jag uppe ur sängen!

Tänkte glida upp till min kära mor en snabbis å lämna lite tyg å henne så att hon kan ta å sy nya gardiner åt mig!

Har lagt vin å cider på kylning tills lördag då vi ska göra Norrtälje å Lommarvägen osäkert, Moahaha!!
Ingen utgång för mig va?!?! Eller...

En sann vän ;)

Igår fick jag ju me mig kakkan till rimbo så jag fick lite sovsällskap.
Det började med att vi båda att i varsin ände av soffan med en varsin dator i knät. Så måste jag ju bara gå på toa i två sekunder å när jag kommer tillbaka så ligger det godis i heeela soffan då har ju Carro slängt sig över soffan för å självklart facerapea mig :/ Okej jag blev inte sur det va ju flera veckor sen hon kom åt min facebook, jag har ju varit så smart å bytt lösenord som hon inte kommer å kunna knäcka ;)
Sen när vi går å lägger oss så har jag ju loggat ut från fejjan men loggas ju in automatisk så då va ju min kära vän snabb i fingrarna igen medans jag borstade tänderna!!

Men lite snäll va hon ju! Hon lovade att hon skulle ligga still i sängen så att hon inte snodde allt täcke för mig.. å det höll hon iallafall.. TACK KOMPIS!!

Nu blir det å glida till jobbet!

Hörs!

Emil, Emil, Emil...

..Så heter Thereses RAGG som hon hittade på Täby Centrum. Vi gled ju till 3 butiken för å kolla om vi kunde fixa nya telefoner så då va man tvungen å visa körkort. Så Therese kommer ju på den smarta ideen å lämnar kvar sitt körkort hos Emil medans vi går å fortsätter å shoppa, så att vi måste gå tillbaka...men han va ju så smart å både ringer & messar henne men hon varken hör eller ser att han försöker få tag på henne..svårfångad brud!!
Tycker iallafall att du borde ha svarat på hans mess när det till å
me va en - ;) gubbe i messet!


Hittade en klänning (hittade även en väska) till Julbordet den 27:e, Skönt! Kakkans ska inte ha den klänningen hon har på sig!




Schnygga glajjor :D


Vem faan vill ha en klänning med fåglar på??
INTE SNYGGT!!



Hittade skit grymma mössor på Stadium!! (Y)



Väl i Norrtälje igen så shoppade vi lite mat, å jag provsmakade på kööörv!



Tycket att jag har liten bil men inte då. Det finns mindre ;)

 
Vi lagade pizza till middag å fick med mig Kakkan tillbaka till Rimbo. Vi har köpt GodisÅcola för här ska det kollas på min idol Maria Montazami!

Fashion put it all on me

Har beställ papper så att jag kan få ett nytt körkort eftersom mitt snart är i två delar :/
Fick det tydligen gratis för körkorten som gjordes år 2004 inte hade så bra kvalite, jo tack jag har märkt det!

Kakkan är redan i Täby så det blir bara jag å Therese på vägen in..kan vara lite skönt..hon är inte lika hysterisk när det gäller å pilla på stereon!

Täby Centrum here we come!!

Later!

Äntlingen..

..är denna jobbhelg över! Idag blev det raggsockor å vantar när jag jobbade, orkar inte frysa när man ska stå i ca +8 grader i flera timmar.

Har tydligen fått ett nytt smeknamn, från Hästen till Vildhästen. Kan ju inte säga att jag gillar det nya namnet. Men kärt barn har ju många namn ;)


Ligger i soffan å väntar på att söndagsfilmen ska börja på fyran - Beck. Har ju sett alla hur många gånger som helst men dom är alltid lika bra!!



Imorgon bär det av till Täby Centrum för Dreamteam! Kan ju inte bli nått annat än en rolig dag :D

Norrlands-Ida

En dag avklarad av denna jobb lååånghelg. Mådde illa som faan på jobbet idag, jobbar inte allt för bra då! Som tur va så jobbade Ida med mig idag å lättade upp stämningen! (Nästa mening ska läsas med Norrlandsdialekt) Du är ju bara för gooo Ida!

Imorgon börjar jag klockan 11 men innan det ska hinna hem till Johan med lite öl, hem till mamma & pappa å hämta min bil. Hoppas på att pappa har fixat så att extralyserna funkar igen. Så jag får väl gå upp en timme tidigare i morgon, bläää! På kvällen/natten så ska jag tydligen vara fyllechaffis. Ge å ta..Johan jag behöver skjuts hem från Norrtälje nästa Lördag ;) Jaa jag vet att du alltid hämtar mig å om du hämtar mig denna gång så LOVAR jag att jag inte ska pilla på stereon, haha, No more DJ Intro!



Nu blir det till å krypa ner i min iskalla säng så jag är pigg å glad, kexchoklad i morgon!!

Sov gott!

I'm not the girl you taking home!

Fick besök av Jessica å söta lilla Theodor som har blivit jätte stor!! Han är såå enormt söt å så pratar han norska, ännu mer underbart :D
Hon fick några filmsnuttar på honom från hans ett års kalas som jag hittade i datorn!
Jätte kul å träffa er igen!!


Efter jobbet (skolkade i 10 minuter) blev det gymmet med syrran, faan så tråkigt det är å träna till rutten musik!! Det kom EN bra låt på över en timme å det va Robyn med Dancing on my own!


Så här kan man se ut när man glider ner till gymmet ;)



Nu blir det duschen å sen ska jag köra hem Therese till Norrtälje, Kakkan slutar nästan samma tid så hon hinner med 21.15 bussen så den får hon nog ta ;)

Årsmodell 2011

Okej..nu är det bestämt! Det blir husbilssemester nästa sommar, det är bäst å ha planerna klara så att vi inte hamnar på hemma plan. För vi hade ju en sååån tråkig sommar ;)

Tänkte att vi kunde åka i nått i den här stilen, tjejer ;) 


TJINGPAX, JAG KÖÖÖR!!





I dag blir det jobb fast det är min lediga dag, 13-18 i frukten!! Helt okej tid! Å då hinner jag gå på spinningen kl. 19.30 har aldrig gått när det är den här herren som leder passet. Det sägs att hans pass är grymma!! Det gillas :)


Hur hög är du??

Vilken underbar dag jag har haft, två underbara vänner å shopping. Finns ju inte mycket å klaga på..har nog skrattat hela dagen. Mest skratt blev det när jag skulle köra jobbets skåpbil (buss) som är liiite större än vad min bil är. Faktum är att den är faan det största jag har kört någonsin, men det gick bra! Håll ut i svängarna bara!
Alla såg ju att vi va Rimbobor genom texten på bilen, så folk höll nog undan bara därför ;)

Nu till min fråga...HUR I HELVETE KAN MAN GÖRA EN SÅN LITEN RONDELL NÄR MAN SKA IN PÅ IKEA????




Vi tog arbetsbilen eftersom vi skulle shoppa åt jobbet också...frågade vad budgeten låg på å vi fick shoppa med sunt förnuft, Bra Chef vi har!! Å det gjorde vi det blev bara en tavla, två kuddar å en skärbräda!

Min budget va - bara det går under 6000 så är jag nöjd, å nöjd blev jag när jag kom till kassan. Bara 2000 kr, det ni!! Men skulle ju bara ha bestik å glas men kom ut med liiite mer ;) Allt från "den lilla lampan", doftljus till nya sängkläder!
Råkade också glida in på Stadium å Skopunkten. På skopunkten så hittade jag ett par skor som jag lätt ska ha på årets julbort, eller på bussen iallafall. Hoppas ju på att vi ska till ett röjställe å då måste ju bekväma skor packas me :D

Nu är vi på väg...


Glada!!


Världens bästa <3


Skulle ju självklart ha dom svarta kuddarna..


Mmm...IKEA korv :D


Carro har ju varit i Ullared å skickade ju me 500 kr å sa - Köp vad du vill..fick lite roliga saker :D

Tydligen så fanns det ingen - hej sa hästen tröja så det fick bli en koo!



Fick en Morgan tröja, haha!


Fryspåsar, så klart!!


Å självklart fick jag - I LOVE MORGAN trosor!! haha!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!