Nu är det beställt!

Mina maskeradkläder pratar jag om då :D Ska bli såå kul å få prova det när det kommer!!

Förra året va ju jätte roligt å satsar på ännu roligare i år!

Syrran å jag. Snövit å Städerska.


Jag å Smurfen får pris för bästa kvinnliga/manliga utklädnad


I år fick man en bokstav å jag fick H! Men kan inte säga vad/vem jag ska vara ;)

Pakeeet!

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så pratade jag med syrran i mobilen å gled in i köket, lite okoncentrerad - å så fick jag syn på nått på köksbordet :D
     
Paket från Victoras Secret!!! Gissa hur fort jag avslutade samtalet med syrran ;)
Älskar paket!! Tack så mycket kära ni!!

Helt Sjukt!

Men helt underbart! Mosters älskling fyller 10 år idag..såå fort åren har gått! Det känns inte som 10 år sen syrran ringde hem å berättade att det va en liten kille som hade kommit till världen! Usch såå mycket jag älskar dig lill skit!
  

Skillnad

Så där, då har jag varit  å köpt mig ett par glasögon. Va ju närsynt -1 å -0,75 kunde ju ha varit värre ;)
Fick bli ett par fyrkantiga, fast ändå inte, svarta glajjor. Dom ända jag kunde tänka mig att ha på mig. Provade säkert 90% av alla bågar! Bara å hämta om ca två veckor.

Men faan så dyrt det är..mina gick på lite över 4500kr. När jag va i Thailand så köpte jag nya åt syrran för 500(!!!)kr - det kallar jag skillnad!


Har grymt ont i nacken å skulle vilja ha lite massage! Ska nog gå nästa vecka på jobbet, kanske försöka få in det där som rutin att åka dit å bli knådad..det skadar ju inte!

Nu blir det sängen!

David Guetta!!

        
David Guetta på stadion den 4 Juni å jag har biljetter!!

Stockholmarna kommer att få en ny endagsfestival den 4 Juni. Huvudakten där är ingen mindre än världsstjärnan David Guetta, som har gjort grymma låtar med bland annat Akon, Kelly Rowland, Snoop Dogg!! Biljetterna släpptes idag..KÖÖÖÖP!! www.tickster.com

Fortfarande vaken..

..fast jag har tittat på två filmer, det är nog rekord för min del ;) Det blev "Dinner for Schmucks" och "Unstoppable". Båda filmerna va helt okej!

Ännu en gång tackar jag nej till trevligt sällskap, vad är det för fel på mig? Visst tanken va ju att jag skulle somna tidigt å så ska jag ju upp långt innan tuppen i morgon me :/ Men om du läser det här så slutar jag ju faktiskt tidigt i morgon å då är du jätte välkommnen ;)

Nu ska jag iallafall sova i hela sex timmar! Sov gott!!

Hmm..

Hur ska jag veta om min telefon kommer å ställa om sig automatiskt i natt när det blir sommartid?? Kul om jag ställer om den å sen ställs den om själv..då kommer jag ju å vakna för tidigt, det vill jag ju inte!! Å vara vaken tills i natt det kommer jag ju inte vara. Får nog bli så att jag får ställa om den å sen gå upp och kolla hur mycket klockan är på andra klockor. Skulle vilja ha min gamla trogna väckarklocka som inte ställer om sig!!

Skööön!!



David Guetta på Stadion i Juni! Gissa om jag ska se honom då!?! Någon som ska me??

Jag vill också..

..följa me när jobbet ska ner på Bistro å äta middag å dricka gott..men inte, för Jag jobbar till stängning, lite synd om mig!! Men någon måste ju vara seriös å jobba :P Ska faan fixa nått å då ska det vara på min lediga helg! Jaa jag är lite bitter! Har ju alltid såå kul när vi gör nått med jobbet.

ALDRIG MER!!

OMG!! Det är det enda jag har å säga om den här arbetsdagen! Bläää för å jobba i posten, vilken skit jag har fått tagit idag, tråkigt att folk tar ut allt på mig - det är inte jag som har bestämt postens regler, JAG LOVAR!!!! Men nu är den över å nu sitter jag i "min" fotölj å har ätit en macka, helt ensam hemma :( börjar kännas lite tråkigt å vara själv, eller?? ;P

På tisdag fyller mosters älskling 10 år, sjukt fort tiden har gått. Iallafall så vet jag inte vad jag ska köpa till honom i present. Va inne ett tag på att köpa en dator, men syrran ville inte det..så får väl vänta nått år! Några förslag??

På måndag kommer domen hur dålig syn jag har :/ är faktiskt liite nervös över att få veta hur dåligt jag ser. Men men kl. 13.00 händer det.

Sitter på jobbet å väntar på att få börja...

Sitter på jobbet å väntar på att få börja jobba..har varit och tvättat bilen hemma hos mor och far så nu är bilen äntligen blå igen :D å så slipper jag ju skämmas när jag är ute och åker! Galet trött idag igen, det är nog bara för att solen inte lyser! Har köpt Cola så att jag håller mig vaken hela kvällen, jobbigt om personalen står och sover ;)

Glasögonorm??

Har precis kommit på att jag inte är ledig förrens på torsdag nästa vecka :( Kändes ju liiite värdelöst å komma på..

Har iallafall funderat på det där med glasögon, måste sparka mig själv i arslet å komma iväg på synundersökning! På måndag fanns det lediga tider från kl. 13.00 å framåt, å jag slutar ju kl. 12.00


God Natt allihopa!

SOOOL!

Har suttit ute i solen å börjat läsa EgoGirl av Carolina Gynning!
Helt fantastiskt jävla underbart väder..över 20 grader varmt (!) i solen!! Just love it! Snart är sommaren här ;) 


Gick in på skatteverkets hemsida å kollade deklarationen å säger bara - Tack så mycket!! :)

Tisdag

Å jag är ledig!! Underbart! Just nu ligger jag i sängen å kollar på gårdagens BB avsnitt.

På Lördag släcker vi!!



Vad är Earth Hour? 

Earth Hour är en klimatmanifestation. Nästa gång äger den rum lördagen 26 mars 2011 klockan 20.30-21.30 över hela världen med tidszonanpassning. Earth Hour inträffar alltså exempelvis 1 timme tidigare i Stockholm än i London. Under Earth Hour släcker människor över hela världen ljuset i sina hem för att visa sitt miljöengagemang.


Vad är syftet med Earth Hour?

Syftet med Earth Hour är att skicka en politisk signal till makthavare om att ta klimatförändringarna på allvar, och därigenom uppmärksamma och skapa ett engagemang i frågan. Earth Hour är inte en energisparkampanj.

Miljörörelsens engagemang har hittills varit mycket viktigt för att lyfta klimatfrågan till världens ledare och sätta press på dem. Efter de hittills resultatlösa globala klimatförhandlingarna blir det än viktigare att fortsätta att sätta tryck på våra makthavare.

Ju fler som deltar i Earth Hour och släcker ljuset, desto starkare blir signalen till politikerna. WWF gör utvärderingar av antalet deltagare i efterhand genom olika kanaler och undersökningsinstitut, så ditt deltagande är viktigt och kommer att märkas!

2011 är det dags att fördjupa budskapet i manifestationen och att göra Earth Hour till en vanebildande tradition. Vi vet att hälften av de som släckte för Earth Hour också började prata mer om klimatet, blev bättre på att släcka när de går ut ur ett rum, sopsorterade mer etc.
www.wwf.se/earthhour



Min lägenhet där jag bor nu kommer att vara helt mörk!! Å eftersom jag jobbar på lördag å vi tyvärr inte stänger förrens kl. 21.00 så släcker jag ner ICA så mycket jag kan efter det, går ju tyvärr inte å släcka ner hela butiken pga säkerheten men neonskyldar å sånt utanför blir mörka..å vi kör hela natt i stället eftersom vi inte kan vara med från start!

Hur kommer du å göra på lördag?? 

Helgen i lite bilder

Då har helgen passerat å jag har inte haft tid/ork å blogga, men nu ligger jag i soffan å tänkte ta tag i det där ;)

Fredagen börjades med att sambon hade hembakad pizza i ugnen när jag kom hem från jobbet å ett glas vin (det blev nog tre).

Lördag va det Woop woop som gällde..hade ju mycket å göra men han å göra allt innan jag gick å mötte syrran vid bussen. Underbart väder så vårjackan åkte på..faan vad jag älskar den!


Tog fram gillen å premiärgrillade, mycket gott!!

Lägg märket till flipfloppen ;)



Svirade om till klänning å lockar i håret


Sen kom gästerna å det blev mycket gott å dricka. Therese drog fram chokladfontänen å där doppades allt möjligt ;)


Söndagen spenderade jag mest i soffan. På kvällen blev det Tacokväll.

Idag har Therese lämnat mig för USA å Carro. JAG VILLE JU OCKSÅ FÖLJA MEEEE!! Jaaa lite avundsjuk är jag ju. Men vi får ta en trip över dit någon annan gång! Hoppas att ni kommer å ha det jättekul å tänk inte på mig som sitter här hemma helt själv just nu :P
Love you!

Så, nu är hörlurarna på, volymen på max - ...

100media_imag041 (MMS)

Så, nu är hörlurarna på, volymen på max - fram med dammsugaren!

Dagens "Att Göra"

Har redan varit nere på stan å shoppat lite, ville ju ha en ny klänning tills i kväll..men hittade ingen så det får bli kjol å ett linne. Hittade iallafall fyra nya diadem, ett tog min sambo på engång ;) Bor man ihop så delar man på allt eller jaa det mesta iallafall :P

Såå det här behöver jag göra idag innan alla kommer
Städa klart
Dammsuga
Färga håret
Duscha å sminka mig
Fixa naglarna å måla dom
Lägga köttet i marinad
Göra middag innan Therese kommer hem
Möta syrran som kommer med bussen
Fixa spellista för kvällen - Dj Intro is in da house ;)
Blanda välkomstdrinkarna - MUMMA!!

Å innan kvällen är slut - Hitta ett ragg å nuppa med i Carros säng :P










Haha luurad, nu blev du orolig va Carro?? Inte min stil ju ;)

Therese - Erika

Just nu står det 1-0 till Therese, vi sitter å kollar på Så ska det låta, gled in på det nyss. Jag hade som försvar att det inte va riktigt min stil av musik ;)

Jobbat med huvudvärk dom sista timmarna idag..inte såå kul.
 
Jaha..nu står det 2-0. Men min ursäkt nu är att jag bloggar - hörde ju inte frågan!

Fick hemlagad pizza å ett glas vin när jag klev innan för dörren idag..jag kommer aldrig att vilja flytta hem igen, när jag får sånt här lyx!

Imorgon smäller det!! Vad ska ni göra för kul i morgon??

28 år!!

                  

Idag fyller min sambo år!! GRATTIS!!
Men du får inte ditt paket förrens i morgon, eftersom det är ifrån mig å syrran ;)

Grattis!!



Grattis på födelsedagen älskade Mamma!!

....Gaahhh!!

Imorgon blir det jobb igen :) 13-19 yeeey!!

Innan jobbet måste jag besöka Systembolaget..inköpslistan där består av nått gott vin till middagen på lördag å cider, sen får jag se om jag hittar nått annat gott där :P

Therese har ju fått för sig någon knäpp idé att hon ska rensa barskåpen på lördag, Haha lycka till min vän ;) Jag håller mig utanför då jag har lärt mig att jag inte ska dricka drinkar längre, har en förmåga att blanda dom för starka å vaknar alltid upp å mår piss å det vill jag ju inte..så cider för min del å dokumentation av Thereses rensning ;P







Vet inte varför jag inte tycker om att gå ut på Piren har ju bara varit där en gång å det va på juldagen och då hade jag skit kul. Men diggar nog Teatern mer, men inte på LÖRDAG!! Hur kan man ta dit Papa Dee??? HALLÅ?? Ska vi ut så hittar ni oss på Piren - GARANTERAT!! Nöjd Kikki?? Hoppas att du ska dit!!

Fortfarande hemma

ligger här i sängen å håller på att få tuppjuck!! Klarar inte av att bara ligga å ta det lugnt men måste bli frisk! Hur faan har jag kunnat vara sjukskrivet i ETT år??? Det blir till å plöja igenom alla filmer jag inte har sett..Kollade på gårdagens avsnitt av BB i morse å nu va det sjukhusvecka, faan vad kul. Skrattade grymt mycket! Förstå å behöva vara där inne å tex behöva låtsas att vara blind i en vecka! Stackars puckon!!

Skräckdjuren i duschen!!

Har haft videosamtal med Carro som skulle ta bort skräckdjuren i duschen..haha några insekter som kom fram när hon skulle duscha av en blomma..sen har blommat fått stå kvar men nu va hon tvungen å ta bort den eller inte duscha på hela tiden som hon är kvar i USA!
Glad ifrån början :D

Här inne är dom - hon pekar å visar :P

Liiite nervös är hon!!

Här i skåran ligger ett skräckdjur på rygg :/ HAHA!!

:( Åhh det är nu min pappa brukar komma å göra sånt här som inte jag vill göra..stackars liten!!



Tta, hon fångade den i den lilla koppen å nu är skräckdjuret borta!!

Duktig flicka :D

Smygfoton igen ;)

Började med att en viss herre ringde å väkte mig kl 04.00 i morse!! Tack för den Niklas, som vanligt när jag ska upp å jobba ;P Ta en helg då jag är leeeedig!!

Sen började ju våran älskade granne å leva rövare kl. 06.45 :/ Fattar inte vad människorna håller på me låter som om dom möblerar om heela tiden, suck!

Iväg å jobba å det va ju den underbara kassa tiden idag..grymt segt!! Men tiden gick fort.
Bjöd in mig själv på middag hos min älskade syster å hennes familj idag. Det blev pizza från Kebaben. Blev film till maten - Little Fockers, helt okej men dom första filmerna va bättre.

Hem till min kära sambo som hade födelsemiddag för hennes familj..ville ju inte vara me å fira, för då måste jag ju fira henne TRE gånger ;) hon fyller ju inte år förrens på fredag å på lördag ska vi fira henne stort :D

Jag å Thereses/Carros brorson som har hoppat runt i min säng å skypeat med carro i ca en timme.


Så här såg Carro ut i dag när vi pratade ;)



Å den bästa till sist, haha!!


LÖÖV AND MISS U!

Nu ska jag å Therese kolla på Hämden!!

Blev tvingad till å blogga..

..ville se filmen först men Carro som börjar å jobba snart ville att jag skulle blogga först. För hon trodde att jag skulle somna mitt i filmen å sen inte orka blogga..Hmm låter det som mig?? JAAAAA!! Så nu är jag här. Tung vecka med jobb alla sju dagarna men i morgon börjar jag inte förrens kl. 11.00. Jobbar förbutik först under dagen å det betyder ju att jag å Jossan gör vårat egna V75 andelsspel. Inte för å skryta men vi la ner nästan hela våran lunch, haha, för å hitta dom rätta hästarna, så här seriösa har vi aldrig varit förut. Vill ni vara me å vinna?? Bara glida ner till ICA å köpa en andel endast 50 kr ;)

Har ju haft videosamtal med Carro nu å så här ser hon ut idag :P

Viftar på öronen å har sig!! hihi


Igår va det jobb på sjukhuset å jag fick gå hem en timme tidigare än planerat å då blev det Donken med kära sambo Therese. Senka råkade ringa så lägligt när vi va där så vi tog med oss maten å åkte hem till henne.

Jag tog med mig ketchup ifrån Donken för tänk om Senka inte hade någon hemma!! Haha.

Sötaste statusen någonsin på facebook tror jag - 

äkta kärlek är att ha videosamtal med Erika Karlsson så vi kan äta chips och dricka cola tillsamans, fredagsmys!! :)

På väg till jobbet! Å therese har kapat mi...

100media_imag034 (MMS)

På väg till jobbet! Å therese har kapat min bil så jag slipper köra till jobbet :) hon skulle åkt till jobbet runt 9-10 men åkte nu med mig i stället.

:'( :) :D

Först måste jag börja me å berätta att en av mina tre katter (som har bott kvar hos mina föräldrar) fick somna in idag. Hon hade cancer å hade tydligen jätte ont nu i slutet. Igår hade hon inte ens rört sig för å gå och äta.

Kommer å sakna dig, skrikkatten!! <3


Idag skulle jag "bara" ha jobbat till 19 men erbjöd mig å stanna kvar tills 21.30 om jag fick vara ledig i morgon, vilket jag fick! LYCKA!! Så i morgon är det sovmorgon igen. Therese som därimot är ledig på onsdagar ska ju självklart åka till jobbet i morgon, men hoppas att hon kommer hem i hyfsad tid så att vi kan gå å shoppa lite kläder. Eller jag ska shoppa å Therese bara kolla på..skulle säga till henne att hon inte får köpa nått eftersom hon ändå åker å hälsar på Carro i USA snart å då ska hon shoppa i stället..smart ide ;)

Kom hem ifrån jobbet idag vid 22 tiden å så låg det ett kuvert innan för dörren som hade kommit med posten. YES tänkte jag, hoppas att det är till mig, från Carro men inte då. Det va till Carro..tills jag vände på kuvertet där det stog.. Det är till dig Erikka, öppna ;) Gissa hur glad jag blev!! (Jag har ju betalat 600kr för att få min post hit så du kan skriva i mitt namn, men det tar en dag längre)






Fattar inte - Var jag som skrev det här.. Skrev vi nått sånt till dig eller vad?? Helt lost!!


Nu är det jag, Holy Cow å sängen!

Sov gott!!

Söndag!!

Har äntligen tagit mig i kragen å hoppat in i duschen..så nu har jag bäddat ner mig i soffan å ska kolla på femmans söndagsfilm - Helens små underverk. Min sambo drog till Senka å fikade å jag pallade inte å följa me. Kanske nästa gång.

Har iallafall bestämt att den 19:e blir det Födelsedagsfest här hemma för Therese! Å hon tyckte att jag samtidigt skulle ha "inflyttningsfest" men det tycker inte jag, utan att den dagen är bara hennes!!



Jag å Therese i somras ;)

Mysmatchen

Rösta på min smak på chips på mysmatchen på Olw.se.
Med smak av Tomat, Lök å Gräddfil..en typ Ranchdip fast direkt på chipsen!! GÖTT!!

http://mysmatchen.se/galleri/?q=mummachips#/

Har tagit mig upp från soffan å ut i solen...

100media_imag034 (MMS)

Har tagit mig upp från soffan å ut i solen! Underbart å känna att solen bränner mot mina svarta byxor. Nu kan gärna all snö få försvinna. Igår hade jag jätte kul! Mindre kul i morse när jag vaknade med huvudvärk ;) ändå så va jag så duktig å drack vatten sista timmen/timmarna, har inte så stor koll, haha! Skulle smyga in när jag kom hem eftersom therese låg och sov och skulle upp å jobba idag. Å det första jag gör är ju självklart att tappa mobilen i golvet så att den går i tre delar, Sorry! Men bor man med mig så får man räkna med sånt..

På teatern med madde!

100media_imag033 (MMS)

På teatern med madde!

Håller på å fixar mig ;)

100media_imag033 (MMS)

Håller på å fixar mig ;)

På väg till rimpan med rally Madde! Nu kör...

100media_imag032 (MMS)

På väg till rimpan med rally Madde! Nu kör vi!

Det är ingen vanlig dag..

..för det är Madeleines födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!

Grattis på födelsedagen kära du!! <3

Fredagsmys!

Igår va det fredagsmys hemma hos familjen Karlsson/Samuelsson..Jag slutade kl. 17.00 å Therese 18.00 så jag brummade hem för å fixa iordning maten så att den va klar när hon kom hem. Det serverades helstekt fläskfilé, klyftpotatis, beasås, sallad å jättegott vin. Till efterrätt blev det fruktsallad med bla underbart goda färska jordgubbar å hallon..å så lite vaniljglass på det :)





Sen kollade vi på Letters to Juliet, helt okej film men det finns ju bättre!
Gick å la oss vid 22.00 tiden å det va länge sen jag va såå trött..nu har jag iallafall sovit tills jag vaknade av mig själv, men känner jag mig själv rätt så kommer jag å somna om igen :)

Finbesök

Fick finbesök av Madeleine nu på kvällskvisten. Kom å pratade lite skit å lämnade tillbaka min videokamera som har varit på semester med henne i Thailand..

Vi i somras :)


Nu ska jag sova å klockan ringer redan 05.00 i morgon bitti :(

SOV GOTT!

Karpaltunnelsyndrom..

..är det kanske det jag har?? Jag som bara trodde att händerna domnade bort lite då å då när jag sov bara för att jag har jobbat lite mycket. Å så dök jag bara ner på jobbet på sjukhuset idag å syrran sa på en gång att det va Karpaltunnelsyndrom å en annan frågade på engång om jag hade svårt å sova..ähh jaa!! I natt har jag vaknat hur många gånger som helst utav att händerna domnar så då får jag typ ligga å röra på fingrarna, ligga å vifta med armarna å sen hänga armarna utanför sängen - bara för att få kunna sova ett litet tag!!
Tydligen så är det en huvudnerv som ligger i kläm i handleden har det gått långt så kan det till å me bli operation. Tur att jag ändå ska till husläkaren i morgon så då ska jag be henne skicka iväg en remiss till danderyd för å kolla om det är det jag har..usch jag vill inte att man ska skära i mig. Det spelar ingen roll om det bara tar ca 5 minuter per handled.

Är det någon som har som mig å kanske har opererat sig eller någon som har det som det bara har räckt för med handledsskenor?!?!

Ledig helg :)

Åhh tror ingen förstår hur jävla skönt det ska bli å få vara ledig i helgen!! Ska ligga i sängen nästan hela lördagen sen blir det utgång och söndagen kommer jag bara att spendera i sängen!!!

Videochatt med snuvig Carro från U SA


Men hon har ett problem, pappret luktar inte nå gott!! Men det bästa med USA är att det inte finns några björkar eller så finns det massa å det är därför det rinner överallt på henne :/
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!