Titta vad jag har :)

Dj Tiesto

Nu har jag bokat fem biljetter till Tiesto i globen! Går inte å beskriva vilken jävla lycka å vilken jävla bra vecka det är. Biljetterna, får flytta hem å så avslutas veckan med släktträff/kräfskiva :)

Lillkissen


Det är någons om är lite avundsjuk på datorn å är jätte myssjuk!
Har fått i mig 4 alvedon nu å har orkat mig upp ur soffan å gjort mig två rostade mackor..gott! Har ringt till jobbet å sagt att jag inte kommer i morgon å det betyder att jag missar kräftskivan hos Jossan :(

Höstens måsten

En vecka - 7 dagar :)

Igår va jag upp till Lejdet å grillade med Christian å hans skola. Förutom att jag va enormt trött då jag hade gått upp 04.50 så va det ganska trevligt. Va väl mest där för å hålla Johan sällskap, eftersom Maria är i Sollefteå å mamma å pappa är i Turkiet!
Mosters älskling <3


Idag är det endast en vecka kvar till jag kommer att flytta in i min lägenhet igen :) Fyy så jag har längtat! Då börjar det roliga med att tapetsera å måla om.

Igår fick jag även bilen lagad..så nu låter det inte som en rallybil längre plus att jag slipper oroa mig för att avgasröret skulle gå av helt :p

Visste du...

...att Dj Tiësto kommer till Stockholm å Ericsson Globe den 17:e December?? Med plats för 7000 personer.
Riktigt kul att han kommer tillbaka, va lite orolig att han inte skulle spela igen eftersom han va på Way out west festivalen!
Men den 29:e Augusti kl. 9.00 släpps biljetterna! Weeeehooo!! (Dags att lägga in om semester på jobbet igen då, självklart va det min jobbhelg)


Från Annexet förra året :)

Adrian Lux!

Adrian Lux kryssningen!

Har haft såå kul under Golden Wave/Adrian Lux/Cinderella kryssningen!! Å ni vet ju hur det ligger till - Det som händer på båten, Stannar på båten..så därför får ni ingen berättelse utan bara några få bilder..

Får håret fixat

Jag å Lollo

Trion på båten :)

Jag å syrran på dansgolvet

Såpbubblor över dansgolvet hela kvällen

Adrian Lux!!




SNUSK!!


Allt detta har jag släpat runt på i min handväska!! Tur att man "städar" där i ibland ;)

Plånbok
Kamera
Parfym
Hårborste med två hårsnoddar på
Solglasögon
Cigg
Tändare
Mobilt bredband
Hänglås
1 fullt paket tamponger
3 lösa tamponger
1 alvedon
1 citodon
1 paket questran
Hostmedicin
Lönespec ifrån juni månad
1 liten del av biljetten från bluesfestivalen
Hörlurar
Skrappyramid med vinst, 30 kr ;)
Passerkort till jobbet
Tom påse gott & blandat
6 kvitton från ICA
Kom ihåg lapp om lagning av bilen
Toarulle
2 hårsnoddar
4 hårnålar
Å det viktigaste av allt ETT HALVT SKAL IFRÅN EN PITAGENÖÖÖÖT!! Varför??

S U C K

Man vet att semestern är över när jobbet ringer och väcker en strax efter kl. 6! Tack för den! :/
Det är ju inte det lättaste att somna om igen så nu ligger jag och tittar på film, brukar somna ganska fort då...

Tårtkalas


Har varit hos Johan som fyller år idag å fick tårta..Neeej jag åt ingen tårta men tog mig en havrekaka. Verkar funka riktigt bra för magen :D

Måste leta upp mina arbetsbyxor å se om jag kommer i dom efter semester å allt vin - på tisdag börjas det igen :/

Puss och god natt


Eller jag loggar ut nu och lägger mig och kollar på film. Hörs i morgon!

Hepp hepp

Efter gårdagens promenad så fick jag en STOR blåsa på hälen (?) Hade sjukt svårt å gå tills jag fick i mig lite alkohol :p
Serverade min kära vän Madeleine hemma gjord pizza å vin när hon kom hem från jobbet. På kvällen blev det självklart Piren å måste nog säga att Eric Amarillo sööög som Dj, inte såå svårt å gissa va?? ;) Han körde typ två, tre låtar å sen kom "Om sanningen ska fram" sen körde han några låtar till innan han slutade...Men det gjorde inget för att då spelade samma kille som spelade i lördags :) Han körde sjukt sköna mixer med nya å gamla låtar i ett!
 

Fick den där jävla Mange Mange Mange låten på hjärnan igår men jag sjöng Madde Madde Madde i stället ;)

Seriöst??

Över 2,5 miljoner visningar på Youtube?? haha!

Nyvaken

Det finns inte mycket som kan stressa en n...

img_2027 (MMS)

Det finns inte mycket som kan stressa en när man tar en promenad här! Blev en promenad på en timme idag :)

Eric Amarillo vs Tiësto

VARFÖR????

Hur kan jag vara så dum att jag inte köpte några festivalpass till WayOutWest?? Visst alla jobbar å jag skulle fått åka själv..men det är ju ändå Tiësto vi pratar om! Nåväl..får nöja mig med Eric Amarillo på Piren i morgon!
Någon som vill ligga med mig då?? :p

Min nya älskling!

Här är min nya älskling!

Visst kändes det att tatuera sig på foten men inte såå ont som jag trodde att det skulle göra!

Fick bra nyheter idag ifrån läkaren på Danderyds sjukhus idag..alla prover såg bra ut, både blodprover å ifrån magnetkameraröntgen. Känns ju ändå bra å nya medicinen funkar ju alldeles utmärkt för magen.. MEN.. dom hade även sett andra saker ifrån röntgen :/ Dom hade sett att jag har en cysta på äggstocken så nu blir det undersökning för det på Norrtälje sjukhus. När ska jag få slippa träffa läkare hela tiden? Läste lite om cystor å då stog det att mensen kan bli oregelbunden eller försvinna helt. Å min har ju varit borta. Nu när den har kommit tillbaka så har jag såååååån jävla mensvärk :( Hoppas att det inte är någon fara å att den försvinner!!

Födelsedag & är jätte hes

Då va man ett år närmare 30! Faan vad tiden rullar iväg..

Helgen spenderades på Piren i vanlig ordning och det va lätt den roligaste kvällen hittils i år :D Det va jag å Lollo som röjde!

Varför ställer man upp på bilder när man är såå onykter??

Idag har jag fixat en födelsedagspresent åt mig själv - Bokat tatueringstid på Onsdag kl. 11.00!! GISSA HUR GLAD JAG ÄR?!?!

Vad faan händer med min röst? Har haft ont i halsen till å från sen förra helgen å i lördagsnatt så la den nästan av helt. I natt har jag knappt fått sova nått på grund av att jag hostar hela tiden och idag låter det som om jag är i målbrottet, haha!!

Skön snubbe!

Sjuk

Har legat sjuk i tre dagar nu..första dagen va värst! Kändes som om jag hade världens högsta feber å jätte ont i halsen. Nu är det bara halsen som bråkar, men det är inte så kul i den här värmen. Ork har jag inte så mycket av heller. När jag vaknar på morgonen så sätter jag på mig mina speciella trosor för solning och går ut å lägger mig på studsmattan, kan hända att jag slänger mig i poolen några gånger också ;) Ligger där tills det är middag. I dag har solen varit nå sjukt stark, har bränt mig på ena ögonlocket, där jag har pigmentfel. Brun på hela kroppen och grisrosa på ögonlocket - SNYGGT! Eller inte!

Vet att jag lovade bilder men orkar faan inte :p


På måndag fyller ju jag år igen :S Blir till å födelsedagsfesta på lördag! Piren å drinkbord är beställt! Woop Woop! Faan om jag är sjuk då me :(


Måste bara säga Grattis till Linda som äääääntligen klämde ut sig en prins i onsdags!! :)

Heelgen

Sorry sorry sorry!!!
Har verkligen inte haft tiiiid! Har semester men massor å göra, när ska jag få vila (läs NÄR vill jag vila), haha!

Har haft en sjuuuukt rolig helg, som vanligt!

Fredagen bjöds det på Blues & Rockfestival med bla Shotgun Crackers, Movits å Kalle Baah! Riktigt roligt förutom alla cider som jag fick i mina små ballerinaskor som jag hade på mig..jaa det va mitt fel hela tiden att det kom cider i dom. Första gången så råkar jag tappa syrrans glas när vi båda ska klämma in oss på samma bajamaja :/ Andra gången så låg vi i gräset i en liten backe å parkerade min cider vid fötterna å Madde råkar komma åt burken å så råkade hela burken rinna i skon. Märkte ju inget heller eftersom det redan va så blött ;)

Lördagen va sjukt kul!
Inflyttningsfest hos Jossan å Andreas, solen sken, musiken va bra å vinet flödade :)
Sjukt mycket folk där på kvällskvisten å att hitta skorna när vi skulle gå tog ett tag. Försökte övertala tjejerna att vi skulle åka taxi. Men nej inte det inte..vi skulle åka buss med dom andra! Blääää säger jag bara! Det va en av tjejerna som spydde på bussen i närheten av där jag satt - usch! Jag är ju så känslig för sånt där. Så jag fick sitta och hålla för öronen och näsan för att inte jag också skulle spy :/
Kom in till Norrtälje till sist å gled ner till Piren. Dansade loss hela natten. Fick in Madde dit också, så hon va nykter å mitt åk hem :) Tack för det!

Kom hem i söndags (har sovit hos Madde hela helgen) å skulle dra igång min dator. NEEEEEJ! Den startar inte ens! Blev till att sätta sig i bilen igen och åka in till Norrtälje å köpa ny. Å när jag ändå va där så köpte jag en ny tv till mitt sovrum ;)

Idag har jag busat med mina underbara kusinbarn, nu har vi precis kommit upp ifrån sjön. Riktigt skönt i vattnet å det är första gången jag badar där på evigheter. Vad gör man inte för barnen?!?

Ska lägga upp lite bilder från helgen men det får bli i morgon, nu ska jag krypa ner i sängen å kolla på film!

Later

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!