Gnägg Gnägg

Nyvaken å ligger i sängen! Skönt att vakna innan väckarklockna å ligga och dra sig lite.
Jobbade stängning igår å hade världens huvudvärk sista timmen, drog i mig en macka när jag kom hem å sen kröp jag fort ner i sängen. Drömmer såå sjuka drömma ibland, haha! Dom kan jag dra en annan gång ;)

Idag blir det jobb igen, skulle ju verkligen vilja kolla fotbollscupen idag. Men får nöja mig med att jag kan åka ner till sporthallen efter jobbet i kväll..sista matchen skulle spelas kl. 22 i kväll å jag slutar ju 21.30.

Såg en såå sjuk rolig maskeraddräkt som skulle passa mig såå bra! Haha!! Hästen ;) Fast det kan ju bli liite jobbigt å dansa runt med hästen på dansgolvet... Finns å köpa på D7.se

Längtar MASSOR tills vi ska börja planera sommarens maskeradfest :D :D


Fick ett meddelande på facebook i torsdags att en väns vän skulle på Tiëstos födelsedagsfest i Stockholm igår..liite avundsjuk jag blev då!! Frågan är ju varför jag inte va bjuden? :P


Nu ska jag fixa lite frukost!

Dr. Erika

Idag har jag varit å jobbat med syrran på hennes jobb. Fast jag har ett eget jobb så kunde jag inte stå imot när hon frågade ifall jag inte kunde komma å hjälpa henne lite i några veckor. Så nu kommer jag å jobba på Norrtälje sjukhus när jag är ledig från mitt jobb.
Så här snygg är jag när jag jobbar där ;) Diggar mössan som faaaan!


Det va ju grymt annorlunda att jobba där, förstår inte hur dom känner igen varandra heller..det ända jag oroade mig för av ju att jag säkert kommer att hälsa på samma folk nitton gånger, haha!!

Idag ringde dom å sa att min bil som är på lagning är redo för att hämtas... :D :D Hur glad som helst. Tror att jag åker å hämtar den i morgon. Bara jag vaknar i tid så att jag kan åka å hämta mamma så att vi kan åka till Sollentuna å sen till jobbet! Det är ju min lång helg så börjar kl. 12 i morgon.


Igår bjöd jag in mig själv hos Carro för lite middag. Det blev Kött, Potatis, Sallad å Bea..mums så gott det va! Tack igen kära du! Finns nog ingen mer person som är såå underbar som hon..kolla bara in hur männsikan klär sig ;) KATASTROF är nog ordet


Jaa helgen har jag ju inte berättat om..börjar tappa det här med å blogga men i söndags mådde jag verkligen inte bra..efter sex timmars sömn så vaknar jag å mår såå jävla illa. Går ut å lägger mig i soffan å tycker synd om mig själv. Å till sist så mår jag så illa så att jag måste spy!! Vad faan är det som händer?? Är det ett tecken på att man är gammal när man spyr för att man är såå bakis?!?!
Vi hade iallafall skit kul ute å gjorde allt för att skämma ut Victor som hade fyllt 18! Va till å me upp å sjöng med Playboys..fantastiskt kul! Mindre kul när dom läste upp min å Carros present i mikrofånen :/ men alla fick nog sig ett gott skratt..den bjuder vi på! ;)

.....är på väg upp...men inte riktigt ännu..

Ligger i sängen å känner att jag verkligen borde gå upp å snygga till i lägenheten lite. Får ju finbesök i kväll eller jaa finbesöket kommer redan å vara här när jag kommer hem ifrån jobbet. Det är Carro å Jonny som jag pratar om så klart ;) Sen ska vi göra Rimbo vilket går på fem sekunder, haha!

Igår va jag hemma hos Madde å kollade på när tjejerna drack vin, själv drack jag Cola. Ska ju jobba idag ;)

Lunch helt ensam på jobbet :(

Eftersom Therese är på väg till Thailand just nu och ingen jobbar hennes tid så fick jag luncha själv idag :( å vänta tills kl. 14 för å luncha med Frudd..det orkar jag inte.

Igår när jag skulle parkera bilen hemma så hade dom satt upp skyltar "varning för snöras" vid mina parkeringar och båda besöksparkeringarna va ju självklart upptagna så jag parkerade framför porten jag :p Bara det att när jag vaknade i morse å skulle till jobbet så hade jag fått böter på 400(!) kr..GLÖM att jag betalar dom - det va min första tanke. Så det blev till å ringa Roslagsbostäder direkt när dom öppnade, så nu slipper jag å betala. Jag skulle tydligen skriva en lapp - Hej jag kan inte parkera på min parkering pga snöras..HAHA som om p-service kommer å bry sig..men men ger det ett försök!

Nu ska jag facebooka lite ;) Later!

Smaka en gång, Sen är du fast!!

Pratar ju självklart om Ferraris Cola bilar - Säger bara MUMMA!! Snuskigt goda :)
Dom kommer å vara en självklar besökare i min godispåse..hallonlakritsdöskallen har fått en ersättare!


Idag har jag varit i sporthallen å kolla på fotbollscup mellan 8-16.30 kollade på 22 "matcher" å då missade vi den första å skippade säkert 10 matcher till på kvällen..bara mupplag kvar då. Hejjade ju självklart på Rånäs (å på Rimbo när Rånäs inte spelade) Båda lagen gick vidare. Imorgon är det spel igen men i morgon så jobbar jag igen. Slutar kl. 15.00 så hinner ner till semifinalerna iallafall..hoppas på att Rånäs går vidare då!!! Hejja!
                                                               
Kul att Christian vägrade å göra sig bra på bild med mig :P

Kul att ett lag sköt upp bollen så att den fastnade i korgen som skyddar högtalarna :P


Dagens skratt stog ju iallafall Hallstas målis för..haha säger jag bara!! Du ska hindra bollen från å åka in i målet du står i :P

Over and out!

Burrrr

Faan vad kallt det har varit idag :/ När jag jobbade så hade jag linne, skjorta, fleecetröja å jacka på mig. Hade även fryshandskar på mig..allt för att jag skulle försöka å få upp värmen. Gick inte allt för bra.

Bjöd mig in på middag hos Syster å familj, jag lagade maten - åt - åkte hem - la mig under täcket - fick upp värmen :D

Nu sitter jag i soffan å dricker te, julmust å äter nötter, som är stöldgods från förra helgen när vi va hos syrran å dansade..hittade en skål med nötter å slängde ner några nävar med det i handväskan, haha har sett rätt roligt ut med massa nötter i väskan :P


Tänkte krypa ner i sängen å kolla någon film tills jag somnar (tar säkert inte mer än 5-10 minuter)

I morgon blir det sovmorgon ända tills klockan ÅTTA..vilken lycka!

Riktigt stolt över mig själv

Just nu ligger jag å kollar på handbollen med en stor kopp te. Det förtjänar jag verkligen idag..har varit såå jävla duktig, om jag får säga det själv!

Det började redan på jobbet, bakade brödet med kärlek å sen så fick jag något ryck å slängde ut allt från bakrummet å handskurade golvet. Fint blev det :) Slutade å jobba kl. 11.00 åkte hem å la mig på soffan å tittade på tv i ca 3 minuter innan jag bestämde mig för å blunda, å tog väl några sekunder innan jag somnade. Vaknade av att någon skickade sms till mig, som inte ens va till mig :/ Hängde tvätten jag drog i gång innan jag somnade.
Gled i väg med Madde å fikade och kollade in Lollos nya lya. Skönt att du äntligen kom iväg från din förra mupplägenhet!!
Hem igen å hängde upp nästa maskin med tvätt. Städade i TRE timmar. Det behövdes verkligen. Har inte städat seriöst på 10 år känns det som, men men nu är det gjort å jag är supernöjd. Nu vågar jag ju bjuda hem folk igen ;) 
Färgade håret så nu ser jag ut som folk igen..svart färg i hela badrummet..hmm det va bara å börja om igen med städningen där, haha!!

Måste bara tacka dig Therese igen att du jobbar för mig på lördag. Så nu kan jag kolla fotbollen! Tummen upp för dig! Är det någon annan som ska till långsjö å kolla??

Joo..igår blev jag bjuden på middag hos Carro å Therese, Senka va även där! Mycket trevligt å MYCKET gott! Tack igen..min tur å bjuda igen nästa gång!

 
 

ZZzzZzzZZZzz

Har legat å halvsovit i soffan. Så nu har jag äntligen krypit ner i min underbara säng. Klockan är ställd så att den ringer kl. 05.00 i morgon - Låt mig drömma underbara drömmar i natt!!

Sov gott!

1/10

Så då har jag jobbat dag 1 av 10 i rad. Men Therese kanske ville jobba min tid på lördag så då blir det inte såå tufft! Blir jag ledig så är det fotbollscup som gäller. Spana lite pojkar ;)


Herregud säger jag bara om Konferensresan..hur kan man ens vilja visa upp sig i programmet? Men tack alla nötter som gör det så att jag får skratta!!

Har kommit in i det här å måla naglarna...idag kör jag ljuslila. Ska försöka spara ut mina naglar lite men det är så svårt att hålla dom snygga på jobbet. Går mest sönder hela tiden! Måste köpa mer färger! Å så måste jag köpa nya kläder!!! Har inte gjort det på lääänge. Å känner suuuget efter det!



Idag bakade jag semlor för första gången för detta år på jobbet - MUMMA!! Ska nog försöka mig på å äta EN (1) semla i år! :)

Har haft en GRYM helg!

Skulle ju äntligen få vara ledig å bara vila upp mig efter allt jobb dom senaste veckorna å den kommande veckan ser inte bättre ut, jobba alla sju dagar! Yeah!
Jag å Carro åkte iallafall till bolaget å handlade lite inför middagen i fredags hemma hos Jonny å råkade ju fylla hela korgen..kände att det där med å vila är kööööört! Vem försöker jag lura?!?!
Jätte trevlig kväll å grymt god mat, köttet va underbart! Jag eller Vi lär det ju bli, kommer snart å gästar dig igen Jonny :)

Lite bilder från middagen!!

 
   

Somnade ju självkart i soffan när jag å Carro kom hem till mig! Tror att jag kan ha fått men för livet å kommer aldrig å våga sova i samma säng som henne när vi har druckit..inte efter i somras :P haha muppen hängde en gång över mig när jag sov å frågade om jag va vaken, fick ju en chock när jag vaknade till! Låter inte såå farligt men det va hemskt ;)

Sen blev det lördag å då skulle det drickas vin å dansa till Wii..såå jävla kul det är. Nu ska jag också köpa ett vi så att jag kan lira lite hemma. Det började med att vi skulle ha tjej/vin/kväll men det skippade vi ganska snabbt å fick besök av dom eftertracktade (?) Bevvankillarna! 



Jag å Carro gled hem till mig..å då menade jag verkligen gled. Usch såå halt det blev :/ fick gå mitt på vägen för att ens försöka ta sig hem. La mig bara i soffan å kollade lite på datorn sen tog Carro över datorn å vi låg i soffan å pratade. Sa verkligen att i natt SKA jag sova i sängen. Pratade lite till å helt plötsligt så hade jag tydligen bara somnat, haha! Med kläderna på, så klart!! Va ju redo för å rulla i väg å köpa frulle direkt när jag vaknade iallafall ;)

Nää usch känner mig helt död men har haft en grymt rolig helg! Det gör vi snart om!

Idag har jag bjudit min underbara systerson, syster å johan på pizza. Mer har inte hänt å mer kommer inte å hända!

Tack å heeej!

Sitter å väntar..

..på att få rulla hem till kära Jonnyboy..för lite middag å snusk!! eller?? Jaa middag blir det iallafall men snusket håller jag mig borta ifrån!

Carro hälsar - full å kåt nu köööör vi!!

Senare!

Det här har jag gjort idag :/



Inventerat..usch såå tråkigt det är men jaa nödvändigt!
Det verkade gå smidigt men jag som brukar vara kvar till sist fick gå hem bland dom första. Men kruxet är ju att jag ska vara där kl. 06.00 i morgon bitti igen. Å det gör ingenting för min underbara chef har sagt att jag kan gå hem när jag har bakat klart..men känner jag mig själv så går jag väl hem runt 12 ändå :P

Caroline min underbara vän ska nog sluta hos oss! Kommer å gråta floder den dagen du skriver på uppsägningspappret :( vi får ha en dejt (minst) i veckan!!

Nyår firades hos min systers (maria) killes (johan) brors familj (mats å izabela). Mycket trevligt i år igen! Tack! (Bilder kommer, har inte orkat flytta dom till datorn ännu)
Nyår blev lugnt då jag jobbade på nyårsdagen. Gjorde inte allt för mycket, va lagom trött när klockan ringde..kan ha nått me å göra att det ringde någon mitt i natten för å kolla hur läget va!!! Ska nog ringa dig någon olämplig dag för å se hur det är med dig :P

Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom å jobbat, skyller på det eftersom jag har bloggat så dåligt ;)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!